Victoria Beckham nem adja fel

A Spice Girls öt tagja közül az egykori Posh Spice indította el legkésőbb a szólókarrierjét, 2001 szeptemberében. Lemeze még Melanie B hihetetlenül gyengécske albumát is alulmúlta, így nem csoda, hogy hatalmasat bukott vele.

A Spice Girls öt tagja közül az egykori Posh Spice indította el legkésőbb a szólókarrierjét, 2001 szeptemberében. Lemeze még Melanie B hihetetlenül gyengécske albumát is alulmúlta, így nem csoda, hogy hatalmasat bukott vele. Az „énekesnő” tavaly ősszel új dalokat vett fel Damon Dash, a hip-hop világhírű producerének irányítása mellett, a segítségével szerette volna bebizonyítani, hogy terem még neki babér a zeneiparban. Intenzív reklámkampány előzte meg a maxi cédéjének kiadását, ennek ellenére nem sikerült megszereznie az angol slágerlista első helyét, a This Groove és a Let Your Head Go című dalokat felvonultató maxi a harmadik helyen debütált. Pedig január első hetében jelent meg, amikor a cédékiadás szinte szünetelt, alig akadt újdonság, mégsem jött öszsze a hőn áhított listavezetés. A cédé azután nagyon gyorsan eltűnt a süllyesztőben, és a legtöbb európai rádióállomás nem is tűzte műsorára a felvételeket, így a harmadik hely ellenére elmondhatjuk, hogy Victoria próbálkozása ismét kudarccal végződött. A Damon Dash vezényletével elkészült dalokat a kukába dobta, mindketten belátták, nem áll jól neki a hip-hop. A producer is megbánta, hogy összeállt vele. Azóta nem veszik őt komolyan a szakmában, mert egy olyan pop-cicamicával dolgozott, akinek az adottságai alapján nincs keresnivalója a zeneiparban. „A hip-hop világában már nem kell bizonyítanom, ott tudják, hogy ki vagyok, történelmet írtam. Már nem akarok Victoria mentora, barátja vagy producere lenni. Én Damon Dash vagyok, jóval több egy producernél” – nyilatkozta.

Victoria most az amerikai Cathy Dennis segítségét kérte. Abban reménykedik, hogy Cathy – aki Britney Spearsnek és Kylie Minogue-nak is írt dalokat – segít rajta. Egyelőre nem tudni, hogy a hölgy vállalja-e a felkérést, az azonban biztos, hogy Victoriának nem lesz könnyű dolga, mivel a hírek szerint már az új kiadója, a Telstar sem tervez vele, az év elején megjelent maxi sikertelensége bebizonyította a cég vezetőinek azt, hogy rosszul döntöttek, amikor a Spice Girls egykori üdvöskéjét szerződtették. (z, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?