Várják az „újoncokat” is

A Csemadok Dunaszerdahelyi Területi Választmánya szervezésében 2001. november 23. és 25. között (péntek délutántól vasárnap délutánig) folytatódik a két éve megkezdett országos bábcsoportvezetői és pedagógiaibábjáték-tanfolyam. A szervezők azokat is szeretettel várják, akik eddig nem vettek részt.

A Csemadok Dunaszerdahelyi Területi Választmánya szervezésében 2001. november 23. és 25. között (péntek délutántól vasárnap délutánig) folytatódik a két éve megkezdett országos bábcsoportvezetői és pedagógiaibábjáték-tanfolyam. A szervezők azokat is szeretettel várják, akik eddig nem vettek részt. A rendezvényre a Szabó Gyula Utcai (azelőtt Gorkij utca) Építészeti Szakközépiskola kollégiumának épületében kerül sor. A szállás és az étkezés is ebben az épületben lesz.

Az érdeklődők 2001. november 15-éig küldhetik el jelentkezésüket az alábbi címre: Csemadok TV, P. O. Box 16., Trhovisko 825/8, 929 01 Dunajská Streda. A tanfolyam 2001. november 23-án 16 órakor kezdődik és novenber 25-én délután fejeződik be. Bővebb felvilágosítást az alábbi telefonszámokon kaphatnak Huszár Lászlótól, a tanfolyam szervezőjétől: 031/552 24 78, mobil: 0905/358 529, vagy Rózsár Vincétől a 0905/101 235-es mobilszámon.

A tanfolyam jelentkezési lapja letölthető a www.csemadok-dsz.sk weblapról is. A részvételi díj személyenként 300 Sk.

A tanfolyam szakmai vezetői Mészáros Emőke budapesti bábpedagógus, Kecskés Marika bábszínész és Roman Anderle bábtervező művész lesznek. A témakörök ezúttal az alábbiakat ölelik fel: síkbáb készítésének technológiája, az árnyjáték, valamint a bábdramaturgia és a bábtechnikák alkalmazásának összefüggései a bábszínpadi gyakorlatban, illetve a pedagógiai bábjátszásban. (dn)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?