Valóságshow Sava és Borsa

Visszatér a Salt-N-Pepa – a zenetörténet legnépszerűbb lányrapcsapata a közönség szeme láttára, a VH1 zenecsatorna valóságshowja keretében alakul újjá.

Visszatér a Salt-N-Pepa – a zenetörténet legnépszerűbb lányrapcsapata a közönség szeme láttára, a VH1 zenecsatorna valóságshowja keretében alakul újjá. Cheryl James, Sandra Denton és Deidra Muriel Roper az 1988-as Push It, az 1991-es Let’s Talk About Sex és az 1994-es, En Vogue nevű lányformációval készített Whatta Man című dalokkal aratta a legnagyobb sikereit. A tízrészes műsorban a trió újjáalakulását, zenei életbe való visszatérését és első koncertjeit követhetik figyelemmel a nézők. Az újrakezdést nehezíti, hogy a feloszlás után megtért, katolikussá lett Cheryl (Salt) és Sandra (Pepa) haragban vált el egymástól, és még most sincsenek beszélő viszonyban. Úgy látszik, a pénznek nem tudtak nemet mondani… Salt továbbra is neheztel Pepára, amiért a csapatban nem engedte kibontakozni, utóbbi pedig azért sértődött meg, mert társa kezdeményezte a feloszlást. Kettejük ellenségeskedése ígérkezik a 2008 első felére tervezett tévéműsor első számú konfliktusforrásának. (p, d)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?