Valamit tud Dannii

Hogy mit? Ez az, amit nem tudok, de valamit nagyon tud! Énekelni kevésbé, a siker titkát sem ismeri, a szakma valamiért mégis ragaszkodik hozzá. A nyolcvanas évek második felében csupán azért kapott lemezszerződést, mert nővére, Kylie akkortájt az egyik legnépszerűbb sztár volt.

Hogy mit? Ez az, amit nem tudok, de valamit nagyon tud! Énekelni kevésbé, a siker titkát sem ismeri, a szakma valamiért mégis ragaszkodik hozzá. A nyolcvanas évek második felében csupán azért kapott lemezszerződést, mert nővére, Kylie akkortájt az egyik legnépszerűbb sztár volt. Gondolták, ő is sok pénzt hozhat a konyhára. De nem hozott, testvére sikereit megközelíteni sem tudta. Aztán a kilencvenes években mindketten háttérbe szorultak. Kylie 2000-ben ismét a slágerlisták élén találta magát, és az elmúlt években már-már nagyobb sikereket ért el, mint fénykorában. Vele együtt előkerült Dannii is. Megint sokan gondolták úgy, hogy végre kiléphet nővére árnyékából, hiszen 2001 végén több multicég is versenybe szállt érte. A Warner Music lett a befutó, ám Dannii ezúttal sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Neon Lights című albumával nem sikerült kellőképpen magas eladási példányszámot produkálnia, így a kiadó idén tavasszal megvált tőle. Azt hittem, az énekesnő végre belátja, hogy neki már nem terem babér a zenevilágban. De nem látta be. Abban viszont biztos voltam, hogy nincs több kiadó a földkerekségen, amely szerződtetné, mivel három cég is pórul járt vele. Tévedtem. A napokban hárommillió dolláros szerződést kötött az All Around The World nevű kiadóval. Készül a nagylemeze, amely talán még az idén megjelenik, de már szeptemberben beharangozza a You Won’t Forget About Me című dallal. „Végre sikerülhet neki a nagy áttörés” – nyilatkozta a kiadó egyik munkatársa. Szerintem meg nem lesz nagy áttörés. Máris elárulom, hogy miért. Nem azért, mert nem lehetne őt befuttatni, hiszen manapság ideig-óráig bárkiből sztárt lehet csinálni. Az a baj, hogy az énekesnő megint ugyanazt a hibát készül elkövetni, amely legutóbb is a sikertelenségét okozta. Megint a beharangozó dal után sok-sok héttel akarja kiadni a lemezét. A Neon Lights első dalát hiába játszották kiemelten a rádiók, ha az album csak jókora késéssel került a boltokba, amikor a dal sikere már lecsengett. A következő kislemezdal pedig nem tudta eladni a korongot. A beharangozó felvétel és a lemez megjelenése között nem telhetnek el hónapok! Csodálkozom, hogy Dannii ezt nem tudja, de azon még jobban, hogy az új kiadója sem. Azt meg valóban végképp nem értem, hogy miért kapott újabb lehetőséget. A közönség állandóan új arcokat követel, nagyon kevés az olyan előadó, aki huzamosabb ideig a csúcson tud maradni. És aki egyszer megbukik, azzal a kiadók sem állnak többé szóba, ha lemezt akar, saját kiadásban kell megjelentetnie. Példa erre a Spice Girls tagjainak esete, az öt lányból háromnak nincs, és minden bizonnyal nem is lesz lemezszerződése. Pedig néhány éve mekkora sztárok voltak! Nem úgy, mint Dannii Minogue. Sosem volt sztár, de a szakemberek továbbra is bíznak abban, hogy talán majd egyszer. Hiába, ez a lány tud valamit! (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?