Vágó Istvánt feldühíti a horoszkóp

Új rovattal, a Színészklubbal indul a lap, melyben elsőként a komáromi Jókai Színház művésznője, Holocsy Krisztina mutatkozik be. Magyarországi színésztársai közül Kaszás Géza nyilatkozik – nem csak a színészvilágról.
Az új tanév kezdete mellett még tucatnyi oldal tekint vissza az elmúlt nyár pillanataira.

Új rovattal, a Színészklubbal indul a lap, melyben elsőként a komáromi Jókai Színház művésznője, Holocsy Krisztina mutatkozik be. Magyarországi színésztársai közül Kaszás Géza nyilatkozik – nem csak a színészvilágról.

Az új tanév kezdete mellett még tucatnyi oldal tekint vissza az elmúlt nyár pillanataira. Közülük a legterjedelmesebb a jbudapesti X. Sziget Fesztiválról szóló riport, de felelevenednek a Ladánybene 27-tábor, a doborgazi Punk Sziget, az ipolysági rockfesztivál és a komáromi Nyári Egyetem élményei is.

A férfi sorsa a nő, de vajon miről fantáziál a nő szex közben? Ez az Ámor rovat fő kérdése.

A világsztárok közül Al Pacinóval és a finn Nightwish együttessel találkozhatunk. Exkluzív interjút adott a lapnak Vágó István (akit talán csak a horoszkóp tud felbosszantani), Heilig Gábor, a Klikk Fesztiválon fellépett angol Chumbawamba együttes, a Deep Purple-t idéző budapesti Cry Free zenekar, valamint Dinnyés József. A már befutott sztárok mellett két felvidéki tehetség is bemutatkozik, mégpedig a 13 évesen a Magyar Nótaklub tagjává választott lévai Kovács István és a rockszínpadokon egyre gyakrabban feltűnő nagymegyeri RH-Negatív együttes.

A parlamenti választások kapcsán kerekasztal-beszélgetést olvashatunk a Magyar Ifjúsági Közösség két tagjával, Őry Péterrel és Polgár Hajnalkával, akik a Magyar Koalíció Pártja választási listáján indulnak. A téma természetesen az ifjúságpolitika, illetve annak hiányosságai. (on)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?