Usher tripla öröme

Az amerikai fiatalember visszatérése minden várakozást felülmúlt, a Yeah! című dalával az óceán mindkét partján listavezető.

Angliában második hete uralja vele a kislemezek összesítését. A héten sok trónkövetelő akadt, megjelent Anastacia új dala, a Left Outside Alone, a The Darkness és a Blue újdonságai is listavezető-esélyesek voltak, de Ushert egyikük sem tudta legyőzni.

A hab a tortán az, hogy az énekes új albuma, a Confessions is az első helyen nyitott a brit nagylemezlistán. ĺgy George Michael lemeze, a Patience, amely az elmúlt héten debütált a csúcson, a második helyre szorult vissza. Amerikában is óriási a kereslet az új Usher-korong iránt, így könnyen elképzelhető, hogy ő vet véget Norah Jones hetek óta tartó trónolásának a Billboard magazin albumlistáján. Óriási bravúr volna, ha ez sikerülne neki, mivel nagyon ritkán fordul elő, hogy valaki a világ mind a négy legfontosabb összesítésén listavezető legyen. Legutóbb Beyoncé büszkélkedhetett ezzel, a Dangerously In Love címet viselő albumával és a róla kimásolt Crazy In Love című slágerével megjárta az összes lista csúcsát.

Usher nagyon fiatalon kezdett el zenélni, első albuma tizenöt éves korában került a boltokba, a világhírnevet pedig a You Make Me Wanna című slágere hozta meg neki, amely Európában 1998 elején hódított. Akkor még Puff Daddy egyengette a karrierjét.

„Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztam, ezért nagyon örülök, hogy az emberek megkedvelték az új korongomat” – nyilatkozta egy angol lapnak a huszonnégy éves r&b sztár. Mint a címből is látszik, egy személyes hangvételű albummal jelentkezett; az előzőekhez képest sokkal táncosabb dalok hallhatók rajta, amelyek a klubok, zenés szórakozóhelyek kedvencei lehetnek. Az amerikai r&b legjelentősebb producerei, többek között Jimmy Jam, Terry Lewis, Jermaine Dupri, R. Kelly és a The Neptunes tagjai vettek részt a munkálatokban. „Az album felvételeinél olyan producereket gyűjtöttem magam köré, akik a lehető legtöbbet tudtak segíteni abban, hogy minél különbözőbb oldalamról nyilvánulhassak meg. Fontos, hogy az ember mindig fejlődjön, valami mást, újat mutasson. Ez vonatkozik az énekre és a zenére egyaránt, ugyanis tovább kell lépni, a rajongók sem akarják ugyanazt többször hallani. Ez volt a legfontosabb szempont, amikor elkezdtük a felvételeket. Azt hiszem, sikerült megfelelni a saját magam által támasztott követelményeknek” – mondta. (z, péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?