Ünnepi programok

Holnap 7 órakor Ünnepi reggellel, benne hírekkel és sportösszefoglalóval indul a műsor. 8 órakor Muzslától Bayreuth-ig címmel beszélgetést hallhatnak egy muzslai rendőr II. világháborús viszontagságairól. 9 órakor Gombaszög 2006, visszatérünk az idei 48. Országos Népművészeti Fesztiválhoz. 10 órakor hírek, majd 10.

Holnap 7 órakor Ünnepi reggellel, benne hírekkel és sportösszefoglalóval indul a műsor. 8 órakor Muzslától Bayreuth-ig címmel beszélgetést hallhatnak egy muzslai rendőr II. világháborús viszontagságairól. 9 órakor Gombaszög 2006, visszatérünk az idei 48. Országos Népművészeti Fesztiválhoz. 10 órakor hírek, majd 10.05-től A nyár hazai és külföldi sztárjai – a Randevú különkiadása című ifjúsági összeállításunk következik, melyben a Csakvan együttessel, Peter Cmoríkkal, Vágó Istvánnal, valamint a Roy és Ádámmal készített beszélgetéseket ismételjük meg. Miklósi Péter Délidő című társalgóműsorának ünnepi különkiadását 11 órától sugározzuk. Vendég a 94 éves dr. Tamás Aladárné Szőcs Ilona Balog-völgyi tanítónő lesz. 11.30-tól Híres filmek zenéi című összeállításunkat hallhatják. 13 órától Benkő Géza színművésszel hallhatnak beszélgetést. Rendhagyó módon 14.05-kor kezdődik a Kívánságműsor, amelyet 15.05-kor publicisztikai magazinunk, a Pulzus követ. 17 órától Ünnepi játékkal várjuk a hallgatókat. A Napzárta után, 18 órakor fejeződik be közvetítésünk. (Nyit.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?