Újratöltik a Csupasz pisztolyt

cc

A nagy sikerű Csupasz pisztoly-filmek legújabb epizódját már 2025 júliusában bemutathatják – közölte a franchise jogait birtokló Paramount. Leslie Nielsen karakterét Liam Neeson játssza majd.

A Csupasz pisztoly-franchise-t újra beindító vígjátéknak Liam Neeson lesz a főszereplője, aki olyan mozifilmekben csillogtatta meg tehetségét, mint a Schindler listája, Star Wars I. rész – Baljós árnyak, Narnia krónikái és a Batman: Kezdődik.

A sorozat háttértörténetét megmutató film producerei között ott van Seth McFarlane (Family Guy) és Erica Huggins, akik legutóbb a Ted című kétrészes vígjáték sorozatváltozatán dolgoztak együtt – írja a Variety. A filmnek egyelőre még nem adtak címet. A rendezője Akiva Schaffer lesz, aki a Lonely Island-dalok és a fiktív popduóról szóló Popsztár: Soha ne állj le című film írója. A forgatókönyvet a Chip és Dale: A Csipet Csapat két írója, Dan Gregor és Doug Mand jegyzi.

Az eredeti, 1988-ban bemutatott Csupasz pisztolyban (Naked Gun) Leslie Nielsen, Priscilla Presley, George Kennedy és O. J. Simpson játszott. A meglepő, formabontó gegekben gazdag film előzménye  a Nagyon különleges ügyosztály című tévésorozat volt, amelyet annak idején a Magyar Televízió is műsorára tűzött. A kétbalkezes Drebin felügyelőt és több más karaktert a sorozatból emeltek át a filmbe, amely hatalmas sikert aratott. Ezen felbuzdulva két folytatást is leforgattak: 1991-ben a Csupasz pisztoly 2 és 1/2, majd 1994-ben a Csupasz pisztoly 3 1/3 – Az utolsó merénylet került a mozikba.

Leslie Nielsen, aki 84 éves korában, 2010-ben hunyt el, a Csupasz pisztoly-filmek előtt főleg drámai szerepeket játszott. A 72 éves Liam Neeson sem gyakran mutathatta meg eddig komikus vénáját, az utóbbi években akciófilmekben szerepelt. Jelenleg két thrilleren is dolgozik, és az imdb.com mozis adatbázis szerint négy további filmje van előkészületben, köztük a Csupasz pisztoly. A filmet a tervek szerint 2025 júliusában mutatják be.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?