Újdonságok az élen

A Billboard magazin kislemezlistájának csúcsán hetek óta nincs változás, a New York-i 50 Cent uralja az összesítést az In Da Club című slágerével. A sztár a jelenlegi sikereit kihasználva minél nagyobb haszonra akar szert tenni.

A Billboard magazin kislemezlistájának csúcsán hetek óta nincs változás, a New York-i 50 Cent uralja az összesítést az In Da Club című slágerével. A sztár a jelenlegi sikereit kihasználva minél nagyobb haszonra akar szert tenni. Az MTV zenecsatorna jelentése szerint milliós nagyságrendű ajánlatot tett számos tengerentúli könyvkiadónak, hogy náluk jelenhessen meg önéletrajzi könyve. Ám még ezt a magas árat is feltehetően könnyű szívvel kifizetik, így aztán lesz versengés a kiadók között, hiszen jelenleg minden, amibe a rapper belevág, hatalmas siker. 50 Cent szóvivője elmondta, hogy terveik szerint szeptemberre elkészül a mű, amelynek megjelentetését karácsony környékére tervezik. A könyvben olvasni lehet majd fiatalkori emlékeiről, édesanyjának korai haláláról és kábítószeres múltjáról is. Mint ismert, hosszú időn keresztül drogárusításból tartotta el családját a mára már multimilliomosMíg a kislemezlistát továbbra is 50 Cent vezeti, addig a nagylemezek rangsorában elveszítette elsőségét, a negyedik helyre esett vissza, három új lemezből is többet adtak el. A héten végre a rapper albumának címe mellett feltüntették a jelet, amely szerint már négyszeres platinalemez, tehát közel két hónappal a megjelenése után négymillió példány elfogyott belőle.

Világszerte mérsékelt az új Celine Dion-album sikere. Ennek ellenére sokan feltehetően igencsak örülnének, ha legújabb lemezük az első héten olyan mennyiségben fogyna, mint a kanadai énekesnő One Heart című albuma, de ez mégis messze elmarad a várakozásoktól. A szülőhazájában eladott mintegy 100 ezer lemez meg sem közelíti az énekesnő korábbi sikereit. Előző, A New Day Has Come című albumából majdnem kétszer ennyi fogyott a megjelenést követően, és a legsikeresebb Dion-lemez, az 1997-es Let’s Talk About Love pedig majdnem háromszor ilyen kelendő volt. Ám még ez a 100 ezer eladott példány is elegendő lett ahhoz, hogy a kanadai eladási lista első helyén debütáljon a One Heart. Amerikában az énekesnő lemeze az ezüstérmes pozícióban nyitott, a Linkin Park nagy érdeklődéssel várt második stúdióalbuma szerezte meg az első helyet. A Meteora címet viselő anyag mindössze harminchat perces, ám ennek ellenére rengeteg elfogyott belőle. A harmadik helyre a tengerentúlon hihetetlenül sikeres válogatássorozat, a Now tizenkettedik része iratkozott fel. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?