Újdonságok a brit kis- és nagylemezlista élén

Két hétig vezette az angol kislemezek összesítését Natasha Bedingfield első dala, a These Words. A huszonkét éves énekesnőnek egy fura ötlete támadt, falra fog mászni, ezzel szeretné felhívni a debütáló albumára a közönség figyelmét.

Két hétig vezette az angol kislemezek összesítését Natasha Bedingfield első dala, a These Words. A huszonkét éves énekesnőnek egy fura ötlete támadt, falra fog mászni, ezzel szeretné felhívni a debütáló albumára a közönség figyelmét. Az egyik londoni üzletház homlokzatán kúszik majd felfelé, és szóvivője szerint cseppet sem fél a kihívástól. „Natasha imádja az extrém sportokat, és ő ragaszkodott ehhez az ötlethez. Nagyon drága mulatság ez a biztosítás miatt, de ha mindenki erről beszél majd, és sikeres lesz a nagylemeze, már megérte” – nyilatkozta a szóvivő.

A héten Nelly dupla A oldalas maxija, a My Place / Flap Your Wing nyitott a kislemezlista élén. Mint ismert, az amerikai rapper egyszerre két albumot jelentet meg. A Sweat és Suit címeket viselő lemezek jövő héten kerülnek a boltokba, és nemcsak együtt, hanem külön-külön is megvásárolhatók lesznek. A lemezeken számos világsztár működik közre, többek között Christina Aguilera, Fat Joe, Jaheim, Mobb Deep...

Változás történt a nagylemez-eladási lista csúcsán is, a The Libertines új albuma volt az elmúlt hét legkelendőbb hanghordozója a szigetországban, így leszorította az élről az egy hétig trónolt The Prodigy-korongot, amely a negyedik helyre csúszott vissza. „A The Libertines lemeze szenzációs!“ – nyilatkozta Mick Jones egy angol magazinnak. A The Clash egykori gitárosa producerként működött közre az albumon, egy nyugat-londoni stúdióban dolgozott együtt a The Libertines tagjaival. A veterán zenész saját legendás bandájához hasonlította a fiatal rockereket, akik bevallása szerint óriási hatással voltak rá. A munkában rajta kívül részt vett Bill Price is, aki számos The Clash- és Sex Pistols-lemez elkészítésénél segédkezett. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?