Újból kétségek között

Először az év első heteiben röppent fel a hír, hogy nincs minden rendben a No Doubt háza táján. A tagok azonban gyorsan bejelentették, hogy szó sincs feloszlásról. Akkor még sikerült megnyugtatni a rajongókat.

Most egy ausztrál zenei portál repítette világgá, hogy feloszlik az amerikai zenekar. Az undercover.com.au információi szerint a No Doubt július harmadiki, Santa Barbara-i koncertje volt az utolsó, a tagok útjai végleg elválnak. A bandához közel álló forrástól származó információt az együttes az első napokban nem kommentálta. A portál azt is tudni vélte, hogy, amíg Gwen Stefani gőzerővel dolgozik az első szólóalbumán, addig a dobos, Adrian Young az Unwritten Law nevű punkbandában folytatja a pályafutását, amelynek legutóbbi nagylemezén már vendégzenészként közreműködött.

Néhány nappal később, miután a zenei világsajtó is beszámolt az esetleges feloszlásról, az együttes tagjai kénytelenek voltak megszólalni az ügyben. A felröppent híreket Adrian Young határozottan cáfolta. Elmondta, az sem igaz, hogy a jövőben az Unwritten Law nevű formációt erősítené. „Felvettem velük néhány dalt, de az nem igaz, hogy oda szerződtem volna” – nyilatkozta.

Kérdés, hogy ezek után ki hisz neki, hiszen nem zörög a haraszt... Az tény, hogy most, az amerikai turné végeztével a kvartett tagjainak nincsenek további közös tervei az idei évre, és nagyon úgy tűnik, hogy legkorábban 2005 őszén térhetne vissza a No Doubt, hiszen az énekesnő, Gwen Stefani a jövő év első felében teljes egészében a szólókarrierjére fog összpontosítani. Lemeze, What You Waiting For? címmel a tervek szerint októberben kerül a boltokba. Közben nagy eséllyel pályázik színészi babérokra is. Leonardo DiCaprio oldalán tűnik fel a The Aviator című filmben, amelynek decemberben lesz a bemutatója. A produkció az amerikai milliárdos és nagy szívtipró hírében álló Howard Hughes életén alapul, akinek számos hollywoodi díva is áldozatául esett. (z, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?