Újabb elvonókúra

Whitney Houston neve már évek óta nem a világslágerei, hanem különböző problémái miatt szerepel a világsajtóban. Ezért már nem is meglepő, hogy az énekesnő újra egy rehabilitációs intézetbe vonult, ahol kábítószeres problémáit kezelik majd.

Whitney szóvivője, Nancy Seltzer rövid közleményben tudatta, hogy az énekesnő ismét elvonókúrán vesz részt. Túlzás volna azt állítani, hogy a világ megrökönyödéssel fogadta a hírt. A popzene egyik legnagyobb dívájának tartott énekesnő karrierje ugyanis nagyjából az ezredforduló óta lejtőre került, és most már negyvenen túl egyre kevesebb esély mutatkozik arra, hogy valaha is visszatérjen számára a kilencvenes évek aranykora. Egy évvel ezelőtt Whitney egyszer már bevonult egy rehabilitációs klinikára, de a kúrát csak öt napig bírta. Nyáron ugyan tett egy bágyadt kísérletet az énekesnői karrierje fellendítésére, de a koncertturné sem oldotta meg magánéleti problémáit.

Kálváriája 2000-ben kezdődött, ekkor Hawaii-n, a Keahole Kona repülőtéren találtak nála marihuánát, majd 2002-ben Diane Sawyer tévéműsorában beszélt alkoholizmusáról és kábítószerezéséről – igaz, akkor múlt időben. Ugyanabban az évben jelent meg Just Whitney című albuma is, amely – jócskán alulmúlva a várakozásokat – semmilyen különösebb feltűnést nem keltett. Férje, Bobby Brown erőszakos viselkedése is már régóta szóbeszéd tárgya volt, mikor 2003 decemberében végre feljelentette az őt bántalmazó férfit. Később aztán Whitney félreértésnek nevezte a történteket, ettől függetlenül Brown ellen eljárás indult. Néhány héttel ezelőtt az énekesnőt Párizsban szállították kórházba, miután egy Amerikából Franciaországba tartó repülőgépen ételmérgezést kapott. Ekkor még a hírek arról szóltak, hogy Whitney készül a visszatérésre, új lemezen dolgozik, ám ezzel vélhetően még várnia kell a művésznőnek. (o, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?