Új Megadeth-album készül

MTI-HÍRÚj albumon dolgozik San Diegó-i stúdiójában a metál történetének egyik legfontosabb zenekara, a kaliforniai Megadeth. Az együttes új, sorrendben 14. lemezének címe Super Collider.

MTI-HÍR

Új albumon dolgozik San Diegó-i stúdiójában a metál történetének egyik legfontosabb zenekara, a kaliforniai Megadeth. Az együttes új, sorrendben 14. lemezének címe Super Collider. A Metallica egykori tagja, Dave Mustaine gitáros-énekes által 1983-ban alapított Megadeth eddig több mint 38 millió nagylemezt adott el világszerte. Az új anyag a tervek szerint júniusban jelenik meg.

„Shawn, Chris és David is lázasan dolgozik azon, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, és most úgy érzem, ez sikerül is. Nagyon várjuk már, mit tartogat számunkra a jövő” – fogalmazott Dave Mustaine, aki mellett Dave Ellefson (basszusgitár, vokál), Shawn Drover (dob, ütőhangszerek) és Chris Broderick (gitár, vokál) szerepel a jelenlegi felállásban.

Az együttes már javában szervezi következő turnéját, amelyen a tervek szerint a legnagyobb példányszámban elkelt Megadeth-korong, az 1992-ben megjelent Countdown to Extinction 20. évfordulóját ünnepelnék meg.

A Megadeth egymást követő öt albuma lett többszörös platinalemez, ezzel a teljesítménnyel a nyolcvanas és a kilencvenes évek egyik legmeghatározóbb együttese volt. Olyan hatalmas sikerek fűződnek a zenekar nevéhez, mint a Symphony of Destruction, a Holy Wars... The Punishment Due, a Trust, az Almost Honest, a Crush ´Em, a Breadline vagy a Peace Sells.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?