Turnézik a No Name

Pozsony. Legújabb, Slová do Tmy című lemezük propagálására, tizenegy állomásos, egész Szlovákiát érintő turnéra indul a népszerű No Name zenekar. A koncertsorozat március közepén indul, és a fiúk 120 percnyi élőzenével készülnek, amit színpadi show-val szeretnének még izgalmasabbá tenni.

Pozsony. Legújabb, Slová do Tmy című lemezük propagálására, tizenegy állomásos, egész Szlovákiát érintő turnéra indul a népszerű No Name zenekar. A koncertsorozat március közepén indul, és a fiúk 120 percnyi élőzenével készülnek, amit színpadi show-val szeretnének még izgalmasabbá tenni. „Két óriáskivetítőt tervezünk, külön fénytechnikussal gyakorolunk, és ha minden az elképzelések szerint halad, a nézők tűzijátékra is számíthatnak” – mondta Igor Timko, a zenekar énekese. A banda a turné előtt egy hetet gyakorol majd a kassai sportcsarnokban, itt már a teljes technikai részt próbára teszik. „Hogy minden a legnagyobb rendben legyen, videokamerával felvesszük a próbákat, majd közösen javítunk a részleteken” – árulták el a fiúk. A turné vendége a pozsonyi körökben népszerű Babylon együttes lesz. A szlovákiai részt követően Csehországba indul a formáció, hiszen ott ugyanolyan népszerűek, mint idehaza. „A külföldi utazások mindig más hangulatúak, mint az otthoniak, rengeteg ismeretlen, nem megszokott dologgal találkozik az ember” – mondta az énekes. A turné mellett a televíziók képernyőjén is jelen lesz a zenekar, hiszen a napokban mutatják be legújabb videoklipjüket. A víz alatt készült film felvétele különös élmény volt a zenészek számára. „A vágsellyei uszodában forgattunk, este nyolckor kezdtünk, és reggelig meg sem álltunk. Több mint nyolc órán keresztül voltunk víz alatt, és hogy lent tudjunk maradni, hatkilós súlyokat akasztottak ránk. Szerencsére a szervezők harminc fokosra melegítették a vizet, így elviselhetőbb volt a dolog” – mondta Sallay Zoltán, a zenekar gitárosa. (sd)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?