Tovább csinálják a fesztivált

Budapest |

<p>Régi és új magyar filmslágerek versenyeznek a Csináljuk a fesztivált következő sorozatában. A már jól ismert arcok kellemes kikapcsolódást ígérnek az m1 nézőinek vasárnap esténként.</p>

Ismét útjára indul a Csináljuk a fesztivált zenei versenye. A slágerkedvelők leveleiből kiderült, még nagyon sok kedvenc dalt hiányoltak a képernyő előtt ülők. Ezért a mozirajongók örömére a mostani sorozatban régi és új hazai filmslágereket hallhatnak természetesen magyarul a zene kedvelői - minden vasárnap 19.55-től az m1-en. Hétről hétre fellépnek a nézők által már jól ismert énekesek: Keresztes Ildikó, Tóth Vera, Polyák Lilla, Szekeres Adrien, Csonka András, Csipa, Homonnay Zsolt, Miller Zoltán, Palcsó Tomi és még sokan mások. A produkció meglepetést is tartogat, a mindig vidám, tréfás hangulatú Harsányi Levente párja ezúttal Gundel Takács Gábor lesz. „Szeretem a filmeket, imádom a zenét, ezért nagyon örülök ennek az új lehetőségnek”- mondta Gábor.

A régi és új filmslágerek közül nem maradhat ki a Hamvadó cigarettavég, a Kétszer kettő néha öt, a Köszönöm, hogy imádott, A pénzemet én máma, a Halló Irén, a Pá, kis aranyom pá, a Csinibaba, a Táskarádió, az Évszakok, a Szerelmes szívek, a Valami Amerika sem. (mtv, csermák)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?