Török Ádám Pozsonyban

Pozsony |

<p>Az ősz első Expired Passport-klubestje új helyszínen, és egy igazi sztárral várja az érdeklődőket.</p>

Holnap, azaz szeptember 28-án 19 órakor a Duna-parton, az Ifjú Szivek Táncszínház patinás színháztermében (Mostová 8.) várják a zenebarátokat, így értelemszerűen az Expired Passport Music Club társszervezője a József Attila Ifjúsági Klub mellett már az Ifjú Szivek Táncszínház. A házigazda zenekar kezdi a műsort egy akusztikus blokkal, amelyben néhány új szerzemény is elhangzik készülő, második nagylemezükről. Később illusztris vendég csatlakozik hozzájuk, a zenekar barátja, a fantasztikus fuvolista és a markáns orgánummal rendelkező énekes, Török Ádám, aki a továbbiakban saját zenekarával, a Mini Trióval is színpadra lép. A magyar blues egyik utolsó mohikánja hatvanon túl is kifogyhatatlan energiával tolja a magáét, és továbbra sem hajlandó követni a manapság divatos trendeket.

A koncert után a frissen elkészült Street Meeting című magyar dokumentumfilm kerül bemutatásra. Előtte az egyik főszereplővel, a Blues Trappers zenekar frontemberével, Takács Lászlóval lesz beszélgetés, téma a legális utcazenélés lehetőségei, az ezt övező bürokrácia, és a film keletkezésének körülményei. A 76 perces dokumentumfilm a budapesti Blues Trappers utcazenéléseinek kálváriáját mutatja be, ahogy azt ők maguk tapasztalták 2010-ben. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?