Tomboy!: Futnak a fák

Amíg a nemzetközi zenei színtérről szinte teljesen eltűntek a lányok alkotta formációk, addig Magyarországon sorra alakulnak. Akármilyen furcsa, a Tomboy! nevű duó mögött is két lány, Tősér Gabriella (Tidzsi) és Tóth Gabriella (Gabesz) áll.

Amíg a nemzetközi zenei színtérről szinte teljesen eltűntek a lányok alkotta formációk, addig Magyarországon sorra alakulnak. Akármilyen furcsa, a Tomboy! nevű duó mögött is két lány, Tősér Gabriella (Tidzsi) és Tóth Gabriella (Gabesz) áll. Már több mint fél éve próbálnak meg betörni az élmezőnybe, de ez eddig nem igazán sikerült. A kereskedelmi rádiók karácsony körül kezdték el játszani bemutatkozó dalukat, A fény lánya címűt, amely átütő sláger nem lett, viszont a diszkókban még manapság is hódít. Időközben megjelent az albumuk is, amelyről az érdekes címet viselő Futnak a fák a második kislemezdal. A felvétel a menő zenei trendeket követi, egyszerű, könnyen megjegyezhető szöveggel. Igazi „autós dal”, amit ha hallgatsz, azon veszed észre magad, hogy fennhangon énekeled, közben tövig nyomod a gázt.

A duó a közelmúltban videoklipet is készített a felvételhez, az elismert kliprendező, Oláh István irányítása mellett. A forgatás egy hatalmas búzamezőn és az azt átszelő több kilométeres útszakaszon zajlott. Érdekesség, hogy ez ugyanaz a helyszín, amely a Unique Úton című klipjének legvégén is látható. Gabesz a forgatás során a hatalmas motorok iránti szerelmét is kiélhette, egy hófehér Harley Davidsonnal motorozott, miközben Tidzsi mögötte ült. A klip másik fontos kelléke egy speciális kamerával felszerelt helikopter volt, amelynek segítségével különleges felvételek készültek a lányokról, amint motoroznak, vagy a hatalmas búzamező közepén énekelnek. Sajnos a dal egyelőre a legnagyobb kereskedelmi rádiók zenei étlapjára nem került fel, és rádiós támogatás nélkül bizonyára nem is válik slágerré. Pedig a követelményeknek megfelel, a lányok is csinosak, jópofák… Ha játszanák, bizonyára nemcsak a fák futnának, hanem Tidzsi és Gabesz is. Méghozzá a népszerűség csúcsa felé! (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?