Több amerikai koncertjét is elhalasztotta a betegeskedő Paul McCartney

<p>Több egyesült államokbeli koncertjét is elhalasztotta Paul McCartney, mivel a vártnál tovább tart teljes felépülése egy vírusfertőzésből, amely a múlt hónapban döntötte le a lábáról, épp kelet-ázsiai turnéjának megkezdése előtt.</p>

A Beatles együttes volt tagja hétfőn közleményben jelentette be, hogy bár "remekül" érzi magát, megfogadja orvosai tanácsát és még időt hagy magának a lábadozásra.    McCartney június 14-én, szombaton kezdte volna meg Out There elnevezésű világturnéja amerikai szakaszát, amelynek első koncertje a módosult tervek szerint július 5-én lesz New York államban, Albanyben.     A zenész hét koncertet adott volna júniusban a déli államokban, ezeket októberre halasztották.     A legendás ex-Beatle május közepén esett ágynak Japánban, emiatt az összes japán és dél-koreai fellépését kénytelen volt lefújni.    A zenész a jövő héten tölti be 72. életévét.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?