Telefonszám a szerkesztőségben

Hallgatás jeligére: Kérésére leveléből nem közlök részleteket, bár szerintem tanulságos volna. A lényeg: hogy egy gyermekkori influenzás betegség óta egyre rosszabbodik a hallása.

Nagyothallást a hallásban szereplő szervek károsodása okozhat. A mechanikus rész a hallójárat, a dobhártya és a középfül, a belső fülben történik meg a hanginger ingerületté alakulása. Ezt követően az idegrendszer megbetegedései jönnek számításba. Levelében azt említi, hogy az egyedüli vizsgálat, amit elvégeztek egy kis tölcsérszerű műszerrel való betekintés volt. Nem tartom valószínűnek, hogy audiometriás vizsgálat nélkül hallókészüléket rendelhetnének, mert így ezt a biztosító sem térítené meg. Hogy a hallókészülék nem mindenki problémáját oldja meg, és esetleg újabb panaszokat is okoz, ezt sajnos tudjuk. Mivel levelében sok az inkább személyesen megbeszélendő részlet, javasolnám, hogy a borítékon levő postabélyegző alapján feltételezhető földrajzi közelség okán hívjon fel, és megkérem valamelyik fül-orr-gégész kollégámat, hogy próbáljanak választ találni kérdéseire, megoldást problémáira.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?