Tarantino rövidesen újra forgat

qt

A Hollywood Reporter értesülései szerint Quentin Tarantino utolsó filmjének címe The Movie Critic (A filmkritikus) lesz, és a lap szerint lehetséges, hogy Pauline Kaelről szól majd, aki a hetvenes évek egyik legjelentősebb filmkritikusa volt.

Tarantino már évekkel ezelőtt bejelentette, hogy nem forgat több mint tíz filmet – ebből kilenc már elkészült, így érthető, hogy az utolsónak beharangozott produkciót sok találgatás övezi. Bár a rendező egyelőre nem erősítette meg a kiszivárgott híreket, az új projektről egyelőre annyi lehet tudni, hogy a hetvenes évek Los Angelesében játszódik és női fő-szereplője lesz. A forgatókönyvemár készen van, a forgatás ideális esetben idén ősszel kezdődhet. A projekt egyelőre stúdió nélküli, a források szerint Tarantino a héten kezd házalni a forgatókönyvvel. A legnagyobb esélyesnek a Sonyt látják, amelynél az előző filmje, a Volt egyszer egy…Hollywood is készült. Pauline Kael a The New Yorker számára írt a hetvenes és a nyolcvanas években – az, hogy a film valóban róla szól, egyelőre csupán spekuláció.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?