Tanulságos vígjáték béna randizóknak

Amerikában hatalmas siker a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt (How to Lose A Guy in 10 Days), amelynek forgatókönyvét maga az élet írta. Legalábbis majdnem.

Amerikában hatalmas siker a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt (How to Lose A Guy in 10 Days), amelynek forgatókönyvét maga az élet írta. Legalábbis majdnem. Két sokat csalódott szingli, Michele Alexander és Jeannie Long ugyanis elhatározta, hogy a sokadik pasi elmenekülése után kis útmutatót írnak arról, mit nem szabad mondani vagy csinálni, ha a pasit az ember lánya meg akarja tartani. A kötetet vicces pálcikarajzokkal illusztrálták, és maguk is meglepődtek, milyen nagy sikert arattak vele a közönség körében. Aztán megkeresték őket a filmproducerek, de a lányok még akkor is szerények voltak: a pálcikák miatt azt hitték, rajzfilmsorozatot akarnak készíteni könyvecskéjükből. Csak akkor jöttek rá, hogy teljesen komoly a dolog, amikor megtudták, hogy két nagy sztár, Kate Hudson és Matthew McConaughey kapták a főszerepeket. A siker nem szállt a fejükbe: már második könyvükön dolgoznak. Ennek címe: How to Tell He’s Not the One (kb. „Hogyan mondjuk meg neki, hogy nem ő kell nekünk”). (IC)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?