Szívesen eljátszaná Koppány szerepét

A társulat című, ifjú tehetségeket kereső show villámgyorsan a Magyar Televízió egyik legnép?szerűbb produkciójává vált. A győztesek a műsor végén az István, a király című rockoperát mutatják be, a próbák 2008 februárjában kezdődnek.

A társulat című, ifjú tehetségeket kereső show villámgyorsan a Magyar Televízió egyik legnép?szerűbb produkciójává vált. A győztesek a műsor végén az István, a király című rockoperát mutatják be, a próbák 2008 februárjában kezdődnek. Három szlovákiai fiatalért is izgulhatunk, pontosabban még kettőért, Derzsi György ugyanis már döntős. A Kis-Duna Menti Rockszínház oszlopos tagja, Vadkerty Imre december 11-én hallható a középdöntőben, a Felvidéki Rockszínházból ismert énekes, Kiripolszky Péter pedig ma lép színpadra.

Gondolom, egyértelmű volt, hogy jelentkezel a műsorba.

Nagyon megörültem, amikor kiderült, hogy az István, a király című rockopera bemutatójához toboroznak szereplőket. Több ezren jelentkeztünk. Volt egy előzetes válogatás. A középdöntőbe száztízen jutottunk be. A zsűri mind a négy középdöntőből négy szereplőt automatikusan bejuttat a döntőbe. A közönség további nyolcat szavaz be a zsűri által nevezettek közül: műsoronként kettőt-kettőt, egy hölgyet és egy urat. A döntőben tehát huszonnégy ember vesz részt. Nyilván mindegyikünknek van szerepálma – én Koppány szerepére pályázom –, de a készítők elsősorban tehetségeket keresnek. Bár a válogatás során a rockopera karaktereit is figyelembe veszik, mégis – ha bejutok a döntőbe – korántsem biztos, hogy Koppány szerepét rám osztják. Mindenkinek maximálisan meg kell győznie arról a zsűrit és a közönséget, hogy ő a legalkalmasabb az adott szerepre.

Elárulhatjuk, milyen eredményt vár a mai középdöntőtől?

A zsűri a közönség kegyeire bízott, a továbbjuttatott kollégák szerintük jobbak voltak. Ez így rendben is van. Nagy szakmai elismerés, ha valakit a zsűri szavaz be a döntőbe, ám a közönség segítségével továbblépni – véleményem szerint – nagyobb érdem. Hatan várjuk a szavazatokat. Hatalmas elismerés volna, ha a közönség segítségével bejutnék a döntőbe, egyfajta visszaigazolás, hogy az embereknek tetszik, amit csinálok, s ahogyan csinálom. Számomra a közönség véleménye a legfontosabb, mi, énekesek értük élünk és tevékenykedünk. A műsor készítői a környező országokban élőknek is megadták az sms-szavazás lehetőségét, tehát Szlovákiából is lehet voksokat küldeni. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?