Sziget – A Killers adja a fesztivál utolsó nagyszínpadi koncertjét

Budapest |

<p>Ma zárul a Sziget fesztivál, a nagyszínpadon az utolsó koncertet az amerikai indie rock egyik legnépszerűbb csapata, a Killers adja. Fellép Paolo Nutini, az LMFAO, Goran Bregovic és a Wedding And Funeral Band, a magyar előadók közül pedig Yonderboi és a Zagar is.</p>

Ma, a Sziget zárónapján a nagyszínpad programja a brit Subways fellépésével indul, utána a szintén brit Paolo Nutini, a svéd Mando Diao, az elektropopot játszó kaliforniai dj-duó, az LMFAO végül pedig a Killers várja a közönséget.

Az OTP Bank Világzenei Party Nagyszínpadon a német-magyar Rotfront és az orosz Leningrad után a szerb Goran Bregovic lép fel a Wedding And Funeral Banddel.

Az A38 Színpadon ad koncertet a brit Lamb és Ting Tings, valamint a magyar Yonderboi is, az Arénában a svéd Amon Amarth és a brit Magnetic Man, a Petőfi Rádió Magyar Zenei Nagyszínpadon az Óriás, a Supernem, a Zagar, a 30Y és az Irie Maffia játszik.

A Szigetzáró házibulit - már hétfőre virradóra, hajnali háromnegyed 1-kor - hagyományosan Müller Péter Sziámi és barátai adják, bár még utána 4 órakor az A38 színpadon Jade, az Arénában pedig Sterbinszky is játszik.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?