Szenzáció: Oláh Ibolya megelőzte Ákost!

Az elmúlt években, ha Ákos új albummal jelentkezett, az eladási összesítés élén debütált vele. A rajongók megrohamozták a boltokat, így a konkurenciának esélye sem volt. Ezúttal azonban másképp alakult.

Az elmúlt években, ha Ákos új albummal jelentkezett, az eladási összesítés élén debütált vele. A rajongók megrohamozták a boltokat, így a konkurenciának esélye sem volt. Ezúttal azonban másképp alakult. A zenész október nyolcadikán megjelent dupla koncertlemeze, amely a májusi, Kisstadionbeli koncertjének anyagát öleli fel, és a nyári országjáró turné legjobb dalait tartalmazza, meglepetésre „csak” a második pozícióba iratkozott fel. Az eladással nem volt gond, már az első napokban rengeteget eladtak belőle, viszont egy másik újdonságból még több fogyott. Oláh Ibolya első lemezéből, az Egy sima, egy fordított címűből, amelyen fele-fele arányban szerepelnek Presser Gábor- és Novák Péter-szerzemények, átdolgozások és új dalok. A korong máris aranylemez. A nyolcadik helyen debütált a Megasztár harmadik helyezettje, Gáspár Laci a Hagyd meg nekem a dalt című albumával. Dicséretes, hogy Laci is kiállt a saját elképzelései mellett, nem engedte magát befolyásolni, és egy erős, funkys, ám mégis szórakoztató anyagot hozott össze.

A Rádiós lista élén nincs változás, második hete a svéd Alcazar dala, a This Is The World We Live In a legjátszottabb a kereskedelmi rádiók műsoraiban. Érdekesség, hogy miközben Európa-szerte már hónapok óta az O-Zone slágerétől hangos minden, addig a magyar rádióállomások csak néhány hete játsszák nagyobb rotációban a Dragostea Din Tei című dalt. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?