Szédítő album?

A U2 tagjai Steve Lillywhite és Chris Thomas producerek közreműködésével jelenleg is az új albumukon dolgoznak, amely a tervek szerint novemberben kerül a boltokba.

Egy rajongói honlap szerint Vertigo, azaz Szédülés lesz a lemez címe. A honlap szerkesztői a feltételezésüket arra alapozzák, hogy a Digital:CC nevű cég három olyan új domainnevet regisztráltatott be a napokban, amelyekben a U2 és a vertigo szavak szerepelnek. A Digital:CC tulajdonosa Adam Claytonnak, a zenekar basszusgitárosának a testvére, és a cég korábban a u2allthatyoucantleavebehind. com címet regisztráltatta be, amely az előző U2-album hivatalos oldala volt. A rajongói oldal szerkesztői felvették a kapcsolatot az együttes reklámigazgatójával, aki sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesülést. Csupán annyit volt hajlandó elárulni, hogy az album címe egyelőre nem publikus. Bono, a U2 frontembere egy interjúban elmondta, hogy a készülő lemezzel vissza kívánnak térni a gyökereikhez. „Az albumon mindenekelőtt rockzene lesz hallható. Ismét szeretnénk nagy hangsúlyt fektetni a gitárra” – mondta az énekes. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?