Superman új arccal?

A Variety beszámolója szerint nagy az esélye, hogy a Warner Bros. Superman-mozijához a szereposztási problémákat hasonlóképpen oldja meg, mint Richard Donner annak idején az ő változatánál.

A Variety beszámolója szerint nagy az esélye, hogy a Warner Bros. Superman-mozijához a szereposztási problémákat hasonlóképpen oldja meg, mint Richard Donner annak idején az ő változatánál. A stratégia lényege egyszerű: a címszerepre leszerződtetnek egy szinte teljesen ismeretlen arcot, akit aztán sztárok hadával vesznek körül.

Miután Josh Hartnett, Jude Law, Brendan Fraser és Ashton Kutcher is visszautasította a főszerepet azzal az indokkal, hogy három epizódra nem hajlandóak lekötni magukat a filmet gyártó stúdió kevésbé finnyás, tehát még nem befutott nevek után nézett. ĺgy került a képbe a fiatal Victor Webster, akinek egy-két sorozatbéli szereplését leszámítva nem túl sok alakítás ékesíti a renoméját. A kiszivárgott információk szerint jelenleg ő a legesélyesebb a Superman eljátszására, néhány próbafelvétele ugyanis nagyon megtetszett a Warner vezetőinek. Webster azonban még korántsem dőlhet hátra, a stúdió a színész jó eredményei ellenére további meghallgatásokat tervez. (m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?