Séta az erdőben, Carey neglizsében...

Tovább gyűrűzik a művész-világot érintő szexuális zaklatások körüli botrány. Az ellehetetlenült Kevin Spacey-t kivágják legutóbbi filmjéből. Mariah Carey popdívát volt testőre vádolja helytelen viselkedéssel.

Tovább gyűrűzik a művész-világot érintő szexuális zaklatások körüli botrány. Az ellehetetlenült Kevin Spacey-t kivágják legutóbbi filmjéből. Mariah Carey popdívát volt testőre vádolja helytelen viselkedéssel. Magyarországon pedig a legutóbb „egy világhírű magyar orgonaművész” viselt dolgairól számolt be a sajtó.

Egy neve elhallgatását kérő, negyvenes éveiben járó, kétgyermekes apa a Hit rádióban beszélt arról, hogy tinédzser korában szexuálisan zaklatták. Állítása szerint a zaklató egy máig elismert, számos kitüntetést magának tudó, híres magyar orgonaművész. Az eset 15 éves korában történt, amikor kezdő zenészként lehetőséget kapott arra, hogy együtt játsszon a neves művésszel. Aztán a zenész felkérte egy másnapi közös fellépésre is, hozzátéve, hogy maradjanak együtt éjszakára a közös szálláson, ahol többször szexuális ajánlatot tett neki. Ezt a fiú visszautasította. Másnap a művész olyan helyzetbe hozta, hogy egy erdei séta során akaratlanul is szemtanúja lett egy harmadik férfi és az orgonista aktusának. A rádióműsorban megkérdezték, hogy szerinte a művésznek voltak-e rajta kívül más áldozatai is. „Ezt nagyon nehéz felelősséggel kijelenteni, általánosságban lehet azt mondani, hogy vélhetően nem én voltam az első és az utolsó, akivel kapcsolatban ez eszébe jutott” – válaszolta. Hozzátette, az elmúlt hetek zaklatási botrányai nyomán törtek fel benne újra az emlékek, és úgy érezte, hogy nem maradhat csendben.

Mariah Carey amerikai énekesnő ellen volt testőre akar pert indítani szexuális zaklatás miatt – írta a TMZ.com celebportál. A beszámoló szerint Michael Anello, aki testőrként dolgozott a 47 éves popdíva korábbi biztonsági szolgálatában, azt állítja: Carey egy alkalommal azzal az ürüggyel, hogy vigye be a csomagjait, behívta a hotelszobájába, de neglizsében fogadta, és szexuális ajánlatot tett neki. Anello szerint Carey „szándékosan a szeme láttára” erotikus mozdulatokat végzett, mikor pedig el akarta hagyni a szobát, az énekesnő ragaszkodott hozzá, hogy előbb fejezze be a csomagok elhelyezését. Az extestőr azt is kifogásolta, hogy Carey nácinak, szkinhednek, Ku-Klux-Klan-tagnak és a fehér felsőbbrendűség hívének nevezte őt és kollégáit. „Azt akarta, hogy fekete fickók vegyék körül, ne fehérek” – állítja Anello a keresettervezetben.

A szexuális zaklatási botránya miatt a filmiparban ellehetetlenült Kevin Spacey miatt nem csak a Kártyavár című sorozat hatodik évada dőlt be – a Sony Pictures kivágja a vele forgatott jeleneteket A világ összes pénze című filmből, és Christopher Plummerrel veszi fel újra a produkciót. A munka már el is kezdődött, a megtörtént események (a dúsgazdag John Paul Getty 16 éves unokájának elrablása) nyomán készült produkciót rendező Ridley Scott kitart amellett, hogy a film egy hónap múlva, azaz decemberben a tervekhez híven a mozikba kerülhet. A filmet a Sony korábban már visszavonta az Amerikai Filmintézet fesztiváljáról, ahol november 16-án debütált volna. Az újraforgatásról szóló hírek pár órával azt követően láttak napvilágot, hogy Spacey egy újabb áldozata állt a nyilvánosság elé. Heather Unruh televíziós műsorvezető jelentette be, hogy tavaly egy étteremben Spacey szexuálisan zaklatta 18 éves fiát, aki azóta is a trauma hatása alatt áll. (index, MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?