Ryan Gosling szerepel a Szárnyas fejvadász folytatásában

<p>Ryan Gosling szerepet vállal a Szárnyas fejvadász című kultfilm folytatásában. A Deadline.com értesülése szerint a filmsztár már szerződéséről tárgyal az Alcon Entertainment produkciós céggel.</p>

A sci-fi folytatását Dennis Villeneuve rendezi, Ridley Scott, aki a Philip K. Dick regényén alapuló eredeti filmet forgatta, ezúttal executive producerként dolgozik majd az alkotókkal.

Harrison Ford régi szerepében, a replikánsokra (rövid életű androidokra) vadászó Rick Deckardként tér vissza az új történetben, amelynek forgatókönyvét Hampton Fancher és Michael Green írta. Az új epizód évtizedekkel a 2019 Los Angelesében játszódó eredeti film befejezése után veszi fel az események fonalát. A forgatás 2016 nyarán kezdődik.

Gosling, a Drive - Gázt! és a Gengszterosztag sztárja a tavalyi cannes-i filmfesztiválon debütált rendezőként Lost River című filmjével, amely a napokban került az észak-amerikai mozikba. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?