RÖVIDEN

Határon túli avantgárd irodalom II.
Érsekújvár. Tegnap Budapesten mutatta be a Magyar Írószövetség Avantgárd Szakosztálya – Bohár András Kör a Ráció Kiadó Aktuális avantgárd című sorozata legújabb köteteit, H. Nagy Péter – Michal Murin – Jozef Cseres: PARAF – Juhász R.

Határon túli avantgárd irodalom II.

Érsekújvár. Tegnap Budapesten mutatta be a Magyar Írószövetség Avantgárd Szakosztálya – Bohár András Kör a Ráció Kiadó Aktuális avantgárd című sorozata legújabb köteteit, H. Nagy Péter – Michal Murin – Jozef Cseres: PARAF – Juhász R. József költészetéről és performanszairól című könyvét, valamint H. Nagy Péter: A betűcivilizáció szétrobbantása – Szombathy Bálint szupergutenbergi univerzuma című kötetét. Ma ugyanezekkel a könyvekkel az érsekújvári közönség ismerkedhet meg 18 órától az Adriatic Caféban (M. R. Štefánika 9.). A sorozat új darabjait Dánél Móna és L. Varga Péter mutatja be. Közreműködik: Juhász R. József, L. Simon László, Szombathy Bálint, H. Nagy Péter és Jozef Cseres. Az est háziasszonya Kecskés Ildikó. (ú)

Bemutatkozik a Magyar Írószövetség

Dunaszerdahely. A Magyar Írószövetség bemutatkozó estje lesz holnap 18 órától a Vámbéry Irodalmi Kávéházban a Szlovákiai Magyar Írók Társasága rendezésében. Az est vendégei: Vasy Géza irodalomtörténész, a Magyar Írószövetség elnöke, L. Simon László író, a Magyar Írószövetség titkára, valamint Mezey Katalin költő, a Magyar Írószövetség választmányi tagja. A beszélgetést Tóth László költő, műfordító vezeti. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?