RÖVIDEN

Elmarad a Chicago
Komárom. Elmarad a Chicago című musical május 27-én, vasárnap délután négy órára tervezett előadása a Jókai Színházban. A zenés-táncos produkciót legközelebb ősszel tekintheti meg a közönség. A megváltott jegyek a váltás helyén munkanapokon, a rendes nyitva tartási időben visszaválthatók.

Elmarad a Chicago

Komárom. Elmarad a Chicago című musical május 27-én, vasárnap délután négy órára tervezett előadása a Jókai Színházban. A zenés-táncos produkciót legközelebb ősszel tekintheti meg a közönség. A megváltott jegyek a váltás helyén munkanapokon, a rendes nyitva tartási időben visszaválthatók. (ú)

Sikeres múzeumok éjszakája

Pozsony. Európa nagyvárosaihoz hasonlóan Pozsony is csatlakozott a Múzeumok éjszakája projekthez az elmúlt hétvégén, szombaton. A rendezvénybe bekapcsolódott 24 fővárosi kulturális intézmény – múzeum és galéria – meghosszabbított nyitva tartással és számos vonzó kísérőrendezvénnyel várta a látogatókat. Az esemény, amelyet immár harmadszor rendeztek meg, sikeresnek bizonyult: a Múzeumok éjszakáján 33 ezren (kétszer annyian, mint tavaly) váltottak belépőt a tárlatokra és kiállításokra. „Örömmel tölt el bennünket, hogy e kivételes rendezvénynek évről évre növekszik a népszerűsége, s egyre több látogatót vonz. Minden egyes sikeres esztendő arra ösztönöz bennünket, hogy még tökéletesebben felkészüljünk a következőre – mondta Jana Chrappová, a projekt koordinátora, majd hozzátette: – jövőre szeretnénk megközelíteni a mágikus ötvenezres látogatószámot.” (tébé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?