RÖVIDEN

Oliver Stone háborúellenes filmje
Los Angeles. Oliver Stone Oscar-díjas amerikai rendező csütörtökön bemutatta az iraki kivonulást szorgalmazó politikai reklámfilmjét.

Oliver Stone háborúellenes filmje

Los Angeles. Oliver Stone Oscar-díjas amerikai rendező csütörtökön bemutatta az iraki kivonulást szorgalmazó politikai reklámfilmjét. A 30 másodperces „tévészpot” nem áll másból, mint a 2003-as iraki megszállásban és az azt követő harcokban részt vett John Bruhns egyszerű, de szenvedélyes nyilatkozatából, miszerint „amerikai katonákat meghatározatlan időre Irakban állomásoztatni, miközben egy azonosíthatatlan ellenség folyamatos támadásainak vannak kitéve, helytelen, erkölcstelen és felelőtlen cselekedet”. A tévészpot csütörtöktől egy héten át látható a CNN amerikai hírtévében. (MTI)

George Lucast kitüntették

San Francisco. George Lucas, a Csillagok háborúja- és az Indiana Jones-sorozat alkotója kapta a San Franciscó-i Nemzetközi Filmfesztivál fődíját. A díjkiosztó ünnepségen dicsérő szavakkal illette San Franciscót, mint olyan várost, ahol hasonlóan jól lehet filmeket készíteni, mint Hollywoodban. Lucas elmondta: a jövő hónapban producere lesz a negyedik Indiana Jones-epizódnak. A fesztiválon kitüntetésben részesült többek közt Robin Williams páratlan alakításaiért, valamint Spike Lee amerikai rendező. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?