Robbie túl korai összegzése

Szerintem pofátlanság a sztárok részéről, ha négy-öt sorlemez után kiadják legnagyobb slágereik gyűjteményét. Évről évre egyre többen döntenek a túl korai összegzés mellett. Nem véletlenül, mivel a válogatások sikere garantált, így a kis befektetés általában nagy bevételt jelent.

A recept ismert: a slágerek mellé feltesznek egy-két vadonatúj szerzeményt, így azok a rajongók is kénytelenek megvenni, akiknek az összes korong a birtokukban van. A közelmúltban Britney Spears kiadója adta hírül, hogy négy lemez után az énekesnő őszszel Greatest Hits-albumot ad ki, a napokban pedig Robbie Williams kiadója jelezte, hogy október tizennyolcadikán dobják piacra a sztár legnagyobb slágereit összegyűjtő korongját. A válogatásra az öt nagylemez, a Life Thru A Lens, az I’ve Been Expecting You, a Sing When You’re Winning, a Swing When You’re Winning és az Escapology legnagyobb sikert aratott szerzeményei kerülnek, de egyelőre a pontos lista nem ismert. Két új dal szereplése azonban biztosra vehető. A Radio a lemezt beharangozva már október első napjaiban megjelenik maxi cédén, a Misunderstood pedig december hatodikán kerül a boltokba kislemezen. Utóbbi egyébként a második Bridget Jones-film betétdala lesz.

Az albumot megelőzve, szeptember elsején lát napvilágot Robbie önéletrajzi könyve, a Feel, amelyen Chris Heath zenei újságíróval együtt két évig dolgozott. Temérdek sztorit ígér az énekes, több olyan részletet is elárul majd az életéből, amelyekről eddig senki sem tudott. Elmondta, hogy olyan dolgokat is leírtak a könyvben, amelyek később visszaüthetnek, de szerinte muszáj volt a teljes igazságot kitálalni. Intim vallomást ígér, mozgalmas, meglepő és vicces stílusú, néhol mégis szomorú részekkel. „Felejts el mindent, amit tudtál vagy tudni véltél rólam! A könyv úgyis új fejezetet nyit” – mondta egy interjúban az énekes. (pj, z, o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?