Paul bácsi a suliban

MTI-HÍRMásodik házassági évfordulója alkalmából Paul McCartney koncerttel lepte meg feleségét és a Frank Sinatra nevét viselő művészeti középiskola diákjait New Yorkban.A 71 éves művész a jövő héten megjelenő New (Új) című albumáról is énekelve köszöntötte feleségét, Nancy Shevellt a több száz diák,

MTI-HÍR

Második házassági évfordulója alkalmából Paul McCartney koncerttel lepte meg feleségét és a Frank Sinatra nevét viselő művészeti középiskola diákjait New Yorkban.

A 71 éves művész a jövő héten megjelenő New (Új) című albumáról is énekelve köszöntötte feleségét, Nancy Shevellt a több száz diák, és az iskola alapítója, az amerikai énekes sztár, Tony Bennett jelenlétében.

Ez Paul McCartney sorrendben 16. szólólemeze, és az egykori Beatle első, kizárólag saját dalokat tartalmazó anyaga a 2007-es Memory Almost Full óta. Sir Paul tavaly két saját szerzeménytől eltekintve csupán dzsessz sztenderdeket dolgozott fel Kisses On The Bottom című albumán.

A The Daily Telegraph szerint az album erőteljes és friss, érződik rajta, hogy a zenész új erőt merített házasságából, zenei irányvonala viszont nem változott.

A BBC-nek adott online interjúban McCartney arról beszélt, hogy boldognak érzi magát felesége oldalán. Új albumán ennek megfelelően ez az öröm érződik, és bár néhány szerzeménybe némi szomorúság is vegyült, általánosságban örömmel készítette a lemezt és reméli, ez a hallgatókhoz is eljut – mondta.

Paul McCartney a tizenkét éve működő középiskolában saját számai mellett Beatles- és Wings-slágereket is előadott, a műsor előtt pedig elbeszélgetett a diákokkal. Elmondta: gyakran megkérdezik tőle, nem fontolgatja-e a visszavonulást, mire ő rendre azt válaszolja „nagyon köszönöm, nem”.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?