PÁLYÁZAT CIVIL SZERVEZETEK SZÁMÁRA

Regionális civil szervezetek kulturális programjainak támogatása
A Védcölöp Alapítvány pályázatot hirdet olyan szlovákiai civil szervezetek számára, amelyek elsődleges célcsoportja a szlovákiai magyar ifjúság, működési területe a kortárs kultúra.

Regionális civil szervezetek kulturális programjainak támogatása

A Védcölöp Alapítvány pályázatot hirdet olyan szlovákiai civil szervezetek számára, amelyek elsődleges célcsoportja a szlovákiai magyar ifjúság, működési területe a kortárs kultúra. A pályázatban más pályázatokkal és a bevált modellekkel ellentétben elsősorban nem anyagi támogatást ígérünk, hanem

kapcsolati tőkét a potenciális fellépőkhöz,

médiacsomagot,

regionális kapcsolatokat,

szakmai segítséget folyamatos konzultációk formájában,

kedvezményes technikai feltételeket,

kedvezményes nyomtatási lehetőségeket,

a program részfinanszírozását (programtól függően kb. 10-25 000 Sk-ás támogatást),

professzionális közvetítést a fellépők és a helyi szervezők között,

költséghatékonyságot (a be?érkezett pályázatokat egyeztetjük, így kisebb turnék megvalósítására nyílik lehetőség).

Pályázati programunkkal arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy egy jó kulturális rendezvény megvalósításához nem feltétlenül a pénz a legfontosabb eszköz. Arra szeretnénk rávilágítani, hogy az eredeti ötletek, a minőséget képviselő produkciók, a színvonalas és több fronton megjelenő, de nem tolakodó marketing, a közvetlen kapcsolat a potenciális nézőkkel képes megszólítani az embereket, így egy kulturális program képes kitermelni saját költségeinek jelentős részét.

Pályázati felhívásunk fontos jellemzője, hogy a nyertes pályázóknak állandó médiatámogatást nyújtunk, illetve a kiíró és a nyertes között állandó kommunikációt tartunk fenn a program koordinátorain keresztül. A pályázóknak már a pályázat beadása előtt lehetőségük nyílik a konzultációra, a pályázaton nyert szervezetekkel pedig folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a szervezés ideje alatt. Így erre a programra – szemben a pályázati programokban megszokott állandó ellenőrzéssel – a folyamatos segítségnyújtás jellemző. Bővebb információ: www.holnap.sk/vedcolop

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?