Őszi visszatérés

A Green Day négyévnyi szünet után szeptember huszonegyedikén új albummal jelentkezik. „Nagyon izgatottak vagyunk, szerintünk jó néhány embert lenyűgöz az anyag. Engem teljesen magával ragadott, és amíg így érzek a saját számainkkal kapcsolatban, addig érdemes tovább zenélnem.

A Green Day négyévnyi szünet után szeptember huszonegyedikén új albummal jelentkezik. „Nagyon izgatottak vagyunk, szerintünk jó néhány embert lenyűgöz az anyag. Engem teljesen magával ragadott, és amíg így érzek a saját számainkkal kapcsolatban, addig érdemes tovább zenélnem. Nem vagyunk maximalisták, csak azt akartuk, hogy a korong minden szempontból különleges legyen. Három és fél évig készült” – nyilatkozta az énekes, Billie Joe Armstrong.

A Green Day tagjai nemcsak a dalokkal, hanem az albumuk címével és borítójával is kifejezik ellenérzésüket az Egyesült Államok elnökével szemben. Az American Idiot címre keresztelt lemez borítóján egy kéz lesz látható, amely egy vérző szívre emlékeztető gránátot markol. A trió tavaly részt vett a Rock Bush ellen elnevezésű turnén, és az egyik daluk felkerült az azonos címet viselő albumra is.

Az új lemez mellett a Green Day még idén előrukkol 1991-ben megjelent legelső, 1,039/ Smoothed Out Slappy Hours című albumának újrahangszerelt változatával, amely egy húszperces, a megjelenés évében elhangzott koncert és egy rádióinterjú hanganyagával, fotógyűjteménnyel és az Armstrong által szerzett dalok kéziratának másolatával is kiegészül. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?