Ősrégi Depeche Mode-felvételt talált a padlásán egy brit fodrász

London |

<p>Ősrégi Depeche Mode-felvételeket talált padlásán egy brit fodrász. Robin Neale a zenekar egyik első koncertjét tartalmazó magnótekercset fedezte fel takarítás közben.</p>

 "1980-ban fodrásztanuló voltam és essexi fellépéseik alkalmával sokszor én csináltam meg a srácok haját a Crocs éjszakai klub mosdójában. Egy ilyen este a dj felvette a koncertjüket a keverőpultról és odaadta nekem a tekercset" - idézte fel Robin Neale a szalag történetét az Electronic Beats magazinban.

A kiváló minőségű felvétel mindössze néhány hónappal a Depeche Mode megalakulása után készült. A most digitalizált anyagon szerepel például a Just Can't Get Enough egy kezdetleges változata, valamint több darab a korai koncertrepertoárból, köztük az Addiction, a Television Set, a Tomorrow's Dance, a Reason Man.

HÁROM DVD-T TESZ KI A DEPECHE MODE ÖSSZES VIDEOKLIPJE

Eljátszották továbbá a Gerry And The Pacemakers I Like It című slágerének feldolgozását, akárcsak olyan, ma már jól ismert saját dalokat, mint az Ice Machine, a Radio News vagy a Photographic, aminek az 1984-es élő változata a YouTube-on is fellelhető:

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"248804","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?