Ősbemutató: Auth Csilla két új dala

Sokat és remélhetőleg sokan vártunk rá. A vokalistából lett énekesnő 1998-as, kizárólag átdolgozásokat felvonultató első lemeze szép lassan beírta magát a klasszikusok közé. Hat dal vált róla slágerré, közben aranylemez lett, és mind a mai napig igen kelendő.

Sokat és remélhetőleg sokan vártunk rá. A vokalistából lett énekesnő 1998-as, kizárólag átdolgozásokat felvonultató első lemeze szép lassan beírta magát a klasszikusok közé. Hat dal vált róla slágerré, közben aranylemez lett, és mind a mai napig igen kelendő. 2000 áprilisában jött a folytatás, amely már új dalokra épült. Nem lett akkora siker, mint a bemutatkozó, de azért bármelyik sztár megelégedne az eladási adataival. Abban az időben már egyre nagyobb méreteket öltött a cédéégetés, így valószínűleg Csilla második albuma is eljutott annyi emberhez, mint az első, még ha a hivatalos eladási adatok ezt nem is támasztják alá. Hogy új lemezére miért kellett három évet várni, csak sejteni lehet.

Az előző kettővel elég magasra tette a mércét, és a minőségi munkához elsősorban idő kell. Csilla harmadik albuma végre a boltokban A szerelem az esetem címmel. „Olyan címet választottam, amellyel nem találkozunk más lemezen. Egyébként ez egy dal címe is egyben. Arról szól, hogy nem a külsőségek számítanak, hanem a belső értékek” – nyilatkozta. Csilla nem tudta egy szóval jellemezni az album stílusát. „Nem lehet, mert nagyon színes és változatos. Minden dal más, amire törekedtünk, hogy a közönség értelmét lássa megvásárolni. Két számot a United zenekar szerzett, valamint további ismert szövegírók: Szabó Ágnes és Duba Gábor is közreműködtek a lemez elkészítésében, három dalnak pedig én írtam a szövegét. Található rajta átdolgozás is, például az Eddától az Érzés. Ez az első kislemezdal.”

Személy szerint nem tartom jó döntésnek a kislemezválasztást, a címadó, meg jó néhány más szerzemény jobb lett volna. Nem biztos ugyanis, hogy a rádióállomások bevállalják a lassú, lírai hangvételű átdolgozást, s ha nem, az könnyen a lemez sikertelenségéhez vezethet. Nagy kár volna, ha Csilla új albuma nem jutna el a közönséghez, de talán erre, így a megjelenése után pár nappal még felesleges gondolni.

Vasárnap a Pop-mixben, a Randevú újdonságokat bemutató és slágerlistákat figyelő összeállításában hallhatjátok Auth Csilla albumának címadó szerzeményét, illetve az első kislemezdalt, az Érzést is.

Randevú – Pátria Rádió, április 13. 10:05 – 14:00

Játék a Randevúban

Játékunk lényege: ha vasárnap felcsendül valamelyik dal a következő öt közül, akkor kell telefonálni!

A műsor telefonszámai: 02 / 54 414 511, 02 / 5 72 73 666.

Crystal: Fújja el a szél

Christina Aguilera: Beautiful

Nelly Featuring Kelly Rowland: Dilemma

Balanyi Szilárd: Odafenn

Ace of Base: Beautiful Morning

A nyertesre értékes díj vár!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?