Orvlövész

Az akciódús thrillerben Mark Wahlberg Bob Lee Swagger mesterlövészt alakítja, aki korábban a tengerészetnél szolgált, majd örökre hátat fordított a munkájának, miután árulás áldozata lett. Csalódott amerikai hős, aki elzárkózott a világtól, és egy gyönyörű hegyvidéken él visszavonulva.

Az akciódús thrillerben Mark Wahlberg Bob Lee Swagger mesterlövészt alakítja, aki korábban a tengerészetnél szolgált, majd örökre hátat fordított a munkájának, miután árulás áldozata lett. Csalódott amerikai hős, aki elzárkózott a világtól, és egy gyönyörű hegyvidéken él visszavonulva. Ekkor keresi fel az immár nyugdíjas Isaac Johnson ezredes (Danny Glover), és azt állítja, hogy a hazájának azonnal szüksége van rá, mivel az amerikai elnök ellen merénylet készül, amit csak Swagger tud megakadályozni kivételes képességeinek és a nagy hatótávolságú lövedékek terén szerzett tapasztalatainak köszönhetően.

Swagger vonakodva ugyan, de beleegyezik, hogy még egyszer utoljára hazája szolgálatába álljon. Nem sejti, hogy a küldetést egy sötét érdekeket szolgáló, kormányközeli kör szervezte meg. Mire Swagger ráébred, hogy becsapták, már késő. Az újságok mind arról írnak, hogy ő kísérelte meg a merényletet az elnök ellen. Könyörtelen embervadászat indul a felkutatására, és csak két ember segítségére számíthat: egyikük egy titokzatos nő (Kate Mara), akit alig ismer, a másik egy újonc FBI-ügynök (Michael Pena), aki az állását kockáztatja érte. Az idő vészesen fogy, és Swaggernek meg kell találnia a valódi merénylőket, mielőtt ők találnának rá. Nemsokára kiderül számára, hogy többről van szó, mint a saját túléléséről, amikor lerántja a leplet egy összeesküvésről, amely az amerikai hatalom szívében gyökerezik.

Shooter / Ostreľovač. Amerikai akcióthriller, 2007. Rendező: Antoine Fuqua. Szereplők: Mark Wahlberg (Bob Lee Swagger), Michael Pena (Nick Memphis), Danny Glover (Isaac Johnson ezredes), Lane Garrison (Donnie Fenn), Kate Mara (Sarah Fenn), Elias Koteas (Jack Payne), Tate Donovan (Russ Turner). (port.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?