Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik

Danny Ocean (George Clooney) és kis csapata készen áll arra, hogy majdnem szó szerint Bankot robbantson.

Danny Ocean (George Clooney) és kis csapata készen áll arra, hogy majdnem szó szerint Bankot robbantson. A könyörtelen kaszinótulajdonos, Willy Bank (Al Pacino) álmában sem gondolta volna, hogy szembetalálja magát a díszes társasággal, amikor igen rossz bőrbe és kórházi ágyba juttatta Danny Ocean barátját és mentorát, Reuben Tishkoffot (Elliott Gould). De Bank elszámította magát – méghozzá nagyon. Lehet, hogy csúnyán helybenhagyta a Tizenegy egyik tagját, de a többi köszöni, jó egészségnek örvend, és mindent megtesznek, hogy Bank nagy napján, a róla elnevezett kaszinó megnyitóján vegyenek revansot.

Kettős csavarral. Először megfordítják a jól bevált papírformát, mely szerint mindig a ház nyer. De ez csak a dolog anyagi oldala. A kegyelemdöfés akkor következik, amikor Banket, aki az egyetlen tulajdonos, akinek minden szállodája elnyerte az Öt gyémánt díjat, megfosztják ettől a dicsőségtől.

A terv alapos, veszélyes és majdnem lehetetlen, de ha közülük valaki bajba kerül, nem ismerik ezt a szót.

Ocean’s Thirteen / Dannyho trinástka. Amerikai krimi, 2007. Rendező: Steven Soderbergh. Szereplők: George Clooney (Danny Ocean), Brad Pitt (Rusty Ryan), Matt Damon (Linus Caldwell), Andy Garcia (Terry Benedict), Ellen Barkin (Abigail Sponder), Al Pacino (Willie Banks), Elliott Gould (Reuben Tishkoff), Vincent Cassel (Francois Toulour). (port.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?