Mostantól új szelek fújnak

Már kapható a világhírű The Cure tizenharmadik nagylemeze, az egyszerűen csak The Cure címre keresztelt album két hete az amerikai eladási lista hetedik helyén debütált. Még maguk a zenészek sem számítottak ilyen csodálatos kezdésre, hiszen a megszokottól eltérő hangzású anyagot készítettek.

Már kapható a világhírű The Cure tizenharmadik nagylemeze, az egyszerűen csak The Cure címre keresztelt album két hete az amerikai eladási lista hetedik helyén debütált. Még maguk a zenészek sem számítottak ilyen csodálatos kezdésre, hiszen a megszokottól eltérő hangzású anyagot készítettek. A zenekarnak ez az első albuma az I Am Records nevű kiadónál, amelyet nemrég alapított a Korn és a Limp Bizkit háza tájáról is ismert producer, Ross Robinson. „A mi lemezeink nem éppen a vidámságukról voltak híresek. Most azonban már eleve úgy ültünk le dolgozni, hogy nem fognak lassú, sötét, depressziós dalok szerepelni a korongon. Magunk is meglepődtünk, hogy ilyen fogadtatásban részesült. Örülünk annak, hogy tetszik az embereknek, és reméljük, élőben is sokan lesznek ránk kíváncsiak” – nyilatkozta Robert Smith, az együttes frontembere. A rajongók valami egészen szokatlanra számíthatnak, hiszen Roberték egy valóságos utazó fesztivállal járják körbe Amerikát, összesen huszonkét koncertet adnak. A The Cure mellett a közönség számos feltörekvő zenekar fellépésére számíthat. „A szokatlan turné ötlete tavaly ősszel merült fel bennünk. Rengeteg olyan pályakezdő együttes van, amelyekkel szívesen lépnénk fel együtt. Úgy gondoltuk, összehozzuk őket, és közösen indulunk turnézni” – mondta a frontember. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?