MIT TEGYÜNK ÉS MIT NE DECEMBER 30. ÉS JANUÁR 5. KÖZÖTT

December 30., 31.
A Rák hatással van a gyomorra, a nyombélre, a mellkasra, a tejmirigyekre és az emésztésre. Reggel mosakodjon meg derékig hideg vízzel. Igyon emésztést serkentő gyógyteákat (menta- és zöldteát). Az ételt alaposan rágja meg! Akinek sok a gyomornedve, óránként meg kellene ennie egy szelet kétszersültet.

December 30., 31.

A Rák hatással van a gyomorra, a nyombélre, a mellkasra, a tejmirigyekre és az emésztésre. Reggel mosakodjon meg derékig hideg vízzel. Igyon emésztést serkentő gyógyteákat (menta- és zöldteát). Az ételt alaposan rágja meg! Akinek sok a gyomornedve, óránként meg kellene ennie egy szelet kétszersültet. Ne szellőztesse a párnát. Öntözze meg a növényeket, örüljön nekik. December 30-án 11 óra 41 perckor holdtölte van, az év során előforduló két legerősebb holdtölte közül a második. Ezután már csak vizet igyon. Használja ki a telihold varázsát, mosakodjon meg olyan vízben, melyre ráesett a telihold fénye.Január 1., 2.

Az Oroszlán hatással van a szívre és a vérkeringésre. Egyenesedjen ki, fejét emelje fel, vállát húzza ki. Ügyeljen a helyes testtartásra! Ha szívpanaszai vannak, óvakodjon a túlterheléstől, alakítson ki nyugodt életritmust, pihenjen. Fogyasszon C-vitamint, reggelente igya meg egy narancs kifacsart levét. Az étrendbe a tenger termései is beletartoznak (a halolaj zsírsavakat tartalmaz, melyek a vérkeringésre vannak jó hatással). Egy kis adag hal (100 gramm) a szervezet napi fehérjeszükségletének a felét tartalmazza. A legtöbb halban B12-es vitamin is van, mely rendkívül fontos az idegrendszer számára, valamint jód, mely a pajzsmirigy működéséhez fontos.Január 3., 4., 5.

A Szűz hatással van a hasnyálmirigyre, a vékony- és vastagbélre, valamint az emésztésre. Ezeken a napokon részesítse előnyben a teljes őrlésű lisztből készült péksüteményeket, a nyers zöldséget és a mogyoróféleségeket. Ha reggel éhgyomorra megiszik legalább egy pohár langyos vizet (legjobb három pohárral), azzal a vastagbél-működését serkenti. Facsarja belé egy citrom levét is. Aktiválja az immunrendszert, eliminálja az élősködők megjelenését az emésztőrendszerben, és javítja a koncentrálóképességet. A citromlé olyan olajat tartalmaz, mely serkenti a májat a mérgek kiválasztására, csökkenti a reumás fájdalmakat, véd a gombák ellen. Tenyerével finoman masszírozza a has környékét (az óra járásának irányában).

Žofie Kanyzová, a Szépasszony lunáris kalendárium kiadója

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?