Mi újság a brit slágerlistán?

ÚJ SZÓ-HÍRRihanna – Eminem segítségével – újabb rekordot állított fel, ezúttal az Egyesült Királyságban.

ÚJ SZÓ-HÍR

Rihanna – Eminem segítségével – újabb rekordot állított fel, ezúttal az Egyesült Királyságban. A múlt hét közepén még úgy tűnt, hogy a One Direction veszi át a vezetést a dalok brit listáján a Story of My Life című szerzeménnyel, de csak a negyedik helyet szerezte meg.

A rangsor élén Eminem a héten megjelent The Marshall Mathers LP 2 című albumának felvétele, a Rihannával közös The Monster debütált. Az énekesnő a zenetörténet első női előadója, aki hét egymást követő évben felért a brit lista csúcsára. Ez a bravúr csak Elvis Presleynek (1957 és 1963 kötött) és a Beatlesnek (1963 és 1969 között) sikerült. A The Monster Eminemnek és Rihannának is a nyolcadik listavezető slágere a szigetországban.

A múlt héten az amerikai Billboard magazin Hot 100 rangsorát ötödik hete uraló Lorde-dal, a Royals aratott rajt-cél győzelmet az Egyesült Királyságban. Az Ella Maria Lani Yelich-O’Connor néven anyakönyvezett új-zélandi énekesnő tegnap töltötte be a 17. életévét. Az USA-ban legutóbb a kaliforniai Tiffany volt fiatalabb listavezető – 1987. november 7-én tizenhat évesen és egy hónaposan foglalta el az első helyet az I Think We’re Alone Now című szerzeménnyel.

A szigetországban, kontinensünk legfontosabb zenepiacán Lorde az elmúlt másfél évtized legfiatalabb listavezetője. Az angol Billie Piper 1998. július 5-én, tizenöt évesen és kilenc hónaposan hódította meg a csúcsot a Because We Want To című felvétellel.

A Royals című dal idén az ötödik zeneszám, amely az amerikai és a brit rangsorban is első lett. Korábban a Thrift Shop (Macklemore & Ryan Lewis featuring Wanz), a Blurred Lines (Robin Thicke featuring T.I. + Pharrell Williams), a Roar (Katy Perry) és a Wrecking Ball (Miley Cyrus) járta meg mindkét piacon a legmagasabb pozíciót. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?