Melanie C egyelőre nemet mondott

Ugyan Melanie C jelenleg lemezszerződés nélkül tengeti életét, mégis ragaszkodik a szólókarrierjéhez, és hallani sem akar arról, hogy megint a régi csapatával lépjen színpadra. A lányok markát állítólag fejenként tizennyolc millió dollár ütné, ha sikerülne megegyezniük a világ körüli turné részleteiben.

Ugyan Melanie C jelenleg lemezszerződés nélkül tengeti életét, mégis ragaszkodik a szólókarrierjéhez, és hallani sem akar arról, hogy megint a régi csapatával lépjen színpadra. A lányok markát állítólag fejenként tizennyolc millió dollár ütné, ha sikerülne megegyezniük a világ körüli turné részleteiben. „Szólóban hosszú távon egyikük sem tudott nagy sikereket felmutatni, ám ez könnyen megváltozhatna, ha egy koncertsorozat segítségével ismét emlékeztetnék a rajongóikat arra, hogy mennyire nagyszerűek” – nyilatkozta egy turnémenedzser az egyik angol zenei magazinnak. Arról azonban nem szólt, hogy az egyesülésnek kockázata is van, elképzelhető, hogy a nagyérdemű már nem volna kíváncsi a lányokra. Ezt támasztja alá az egyik angol zenei weblap közvélemény-kutatásának végeredménye is. A honlap szerkesztői arra keresték a választ, hogy az olvasók örülnének-e a turnénak, és a véleményekből arra a következtetésre jutottak, hogy a nagy többséget hidegen hagyná az újjáalakulás. A szakértők azonban mégsem aggódnak, szerintük a Spice Girlsnek még mindig nagy a rajongótábora, és a koncertsorozat világszerte teltházas volna. Óriási érdeklődés övezné a média részéről is, és nem csak a fanatikus rajongókat hozná lázba, ha a lányok ismét együtt állnának színpadra. Sokan bármit megadnának azért, hogy még egyszer élőben is láthassák őket.

Egyelőre tehát Melanie C hozzáállása miatt nem biztos az újjáalakulás. Kérdés, hogy sikerül-e őt meggyőzni, lesz-e annyi pénz, amire ő sem tud nemet mondani… Az viszont már szinte biztos, hogy a karácsonyi piacra megjelenik a Best Of Spice Girls-album, így erőfeszítés nélkül is az ölükbe hullik majd egy rakás pénz, a lemezre ugyanis új dalok nem készülnek, a nagy slágereket vonultatná fel. Más források arról adtak hírt, hogy amennyiben öszszejön a csapat újjáalakulása, akkor két új felvétel is hallható lesz a legsikeresebb Spice Girls-dalok gyűjteményén. (z, péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?