Meglepetések hete Európa legnagyobb poppiacán

Már a hét elején tudni lehetett, hogy nem a várakozásoknak megfelelően alakulnak a dolgok, Kylie Minogue várva várt lemeze már az első napon messze elmaradt a tervezett példányszámtól. Britney Spears albuma iránt pedig még gyérebb volt az érdeklődés.

Már a hét elején tudni lehetett, hogy nem a várakozásoknak megfelelően alakulnak a dolgok, Kylie Minogue várva várt lemeze már az első napon messze elmaradt a tervezett példányszámtól. Britney Spears albuma iránt pedig még gyérebb volt az érdeklődés. Csütörtökön nyilvánvalóvá vált, hogy az énekesnők lemezei nem szerepelnek majd az első ötben, hacsak valami nagy csoda nem történik. És nem történt! Kylie albuma, a Body Language a hatodik helyen nyitott, míg az amerikai kisasszony korongja, az In The Zone csak a tizennegyediken kezdett. Pedig a mögöttük dolgozó stáb mindent megtett annak érdekében, hogy a lányok az érdeklődés középpontjába kerüljenek, de ez a minden is kevésnek bizonyult. A vasárnap este nyilvánosságra hozott nagylemez-eladási listát egyelőre egyikük kiadója sem kommentálta.

Az egyértelmű volt, hogy Michael Jackson az énekesnők komoly riválisa, mégis kevesen gondoltak arra, hogy Jacko lesz a nevető harmadik, válogatásalbumából fogy el a legtöbb. Igaz, a jelző nem helyénvaló, a pop egykori királyának a szép eredmény ellenére sincs oka ünnepelni, hiszen mint ismert: ismét pedofíliával vádolják. Az elmúlt években is szörnyen alakult az élete. Legutóbbi stúdióalbuma az előző lemezeihez képest megbukott, ráadásul a magánéletében is sorra jöttek a válságos időszakok. A Number Ones című válogatás emlékezteti a világot arra, hogy jelentős életmű áll mögötte, ugyanis erről kezdünk megfeledkezni. A korábbi botrányos huzavona ellenére a korongot a Sony Music jelentette meg, mivel ezek a listavezető felvételek a kiadó birtokában vannak. A nagy slágerek mellett szerepel rajta egy új dal is, a One More Chance című érzelmes, szívhez szóló ballada, amely R. Kelly szerzeménye. Sokakat meglepett, hogy Michael őt kérte fel a dal megírására, mivel R. Kelly oroszlánrészt vállalt az előző albumán, amellyel még a Jacko-rajongók sem voltak elégedettek. Pedig kizárólag a fanatikusok vásárolták meg, mindössze kétmillió fogyott el belőle.

A kislemezlistán, ellentétben a nagylemezek összesítésével, nincs meglepetés, szinte biztos volt, hogy a Busted tündöklésének a Westlife vet véget, még annak ellenére is, hogy az ír fiúcsapat már szakított eddigi hagyományával, korábban ugyanis mindig a lista élén debütált. Az előző dala, a Hey Whatever is csak a negyedik helyet tudta megszerezni. A srácok szeptemberben menesztették menedzserüket, Simon Cowellt, és ügyeiket a saját kezükbe vették. Maguk irányították az új albumuk munkálatait, ezért érthető, amiért izgatottan tekintenek a jövőbe. „Ez az első alkalom, hogy Simon nincs velünk. Korábban ő választotta ki a lemezre kerülő dalokat, ez a feladat most a miénk volt. És elegünk lett a balladákból is, a Westlife nem csak a lassú nótákról szól! Mindent a kezünkben tartottunk!” – nyilatkozta Kian Egan, a Westlife egyik tagja. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?