Marilyn Manson perel

JUHÁSZ KATALINAz extravagáns énekes nem kevesebb, mint 50 ezer dollárra perel egy Yolanda Tharpe nevű fiatal fekete nőt, aki azt állítja, Manson nemrég eljegyezte őt, ám náciszimpatizánsként nem akar felvállalni a nyilvánosság előtt egy színes bőrű menyasszonyt..Marilyn Manson azzal vádolja a nőt, h

JUHÁSZ KATALIN

Az extravagáns énekes nem kevesebb, mint 50 ezer dollárra perel egy Yolanda Tharpe nevű fiatal fekete nőt, aki azt állítja, Manson nemrég eljegyezte őt, ám náciszimpatizánsként nem akar felvállalni a nyilvánosság előtt egy színes bőrű menyasszonyt..

Marilyn Manson azzal vádolja a nőt, hogy az hónapok óta folyamatosan zaklatja és rossz hírét kelti. Yolanda Tharpe egyébként avangárd filmes és zenész, Seraphim Ward művésznéven alkot, és azt terjeszti, hogy Manson eljegyezte őt. Manson (eredeti nevén Brian Warner) azonban állítja, hogy még csak nem is találkozott Tharpe-pal, és amikor ügyvédei útján felszólította, hogy távolítsa el honlapjáról az eljegyzésükről szóló hírt, a nő engedelmeskedett ugyan, de azt írta az énekesről, hogy szimpatizál a nácikkal, emiatt nem akarja, hogy együtt lássák egy afro-amerikai nővel. Sőt, Tharpe szerint Manson a nő két macskáját is megmérgezte. A zenész a jó hírnevét ért károk miatt 50 ezer dollár kártérítést követel Yolanda Tharpe-tól.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?