Mango Blitz – már tarol az új magyar producerduó

A karácsony előtti magyar zenepiac egyik győztese a Mango Blitz.A Waiting for U című dallal tavaly tavasszal ismertté vált formáció első nagy slágere, a Játssz egyik változata még márciusban került fel a legnagyobb videomegosztó portálra, de csak októberben indult el a sikersorozata, miután a Petőfi

A karácsony előtti magyar zenepiac egyik győztese a Mango Blitz.

A Waiting for U című dallal tavaly tavasszal ismertté vált formáció első nagy slágere, a Játssz egyik változata még márciusban került fel a legnagyobb videomegosztó portálra, de csak októberben indult el a sikersorozata, miután a Petőfi rádió elkezdte játszani, ahol több mint kétszázszor hangzott el már.

A Mango Blitz sikere idén folytatódhat. Jónás Barnabás Earnie és a Larry Hangman frontembereként is ismert Kanász Dusán formációjának zenei világát könnyed játékosság, fülbemászó dallamosság és táncolható elektronika jellemzi. A producerpáros különböző vokalistákkal dolgozik együtt, a Játssz című szerzeményét Kádár Orsolya énekli.

A Játssz videoklipje december elején debütált. „A klip rendezője, Pandúr Gergely a szerelmet, a magányt, valakinek a hiányát, a társkeresést mutatja be, pozitív és játékos formában” – mondta Jónás Barnabás Earnie. „Egy olyan lány látható a videóban, aki egyedül van és szerelemre vágyik. Kicsit magának való, ezért még nehezebb a dolga, mint az átlagembereknek. Mi teszi mássá ezt a lányt? A válasz egyszerű: nem adja fel, mindig tovább tud haladni az útján. Néha megfárad, meg kell pihennie, de pozitív marad. Mi is maradjunk azok, bármennyi akadályt is kell naponta leküzdenünk” – tette hozzá a videoklip rendezője. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?