Magyar szerzőkkel dolgozik Avraam Rousso

A Kelet Hercegének nevezett Avraam július végén egy hetet töltött Magyarországon, új albumának előkészületi munkálataiba ugrott fejest. A lemezén szereplő számok közül néhány dal neves magyar zeneszerzők, Szabó Zoltán és Jamie Winchester keze nyomán született meg, amelyeket Rousso Budapesten énekelt fel.

A Kelet Hercegének nevezett Avraam július végén egy hetet töltött Magyarországon, új albumának előkészületi munkálataiba ugrott fejest. A lemezén szereplő számok közül néhány dal neves magyar zeneszerzők, Szabó Zoltán és Jamie Winchester keze nyomán született meg, amelyeket Rousso Budapesten énekelt fel. Az egy hét alatt pontosan négy dal került rögzítésre, amelyeket Angliába és Németországba küldtek, hogy a végső keverési munkálatokat elvégezzék rajtuk. A nagylemezen továbbá olyan világhírű zeneszerzők számai is helyet kapnak, mint Diane Warren és Rick Nowels, ezek hamarosan egy New York-i stúdióban kerülnek felvételre.

A budapesti munkálatok azonban nem zajlottak zökkenőmentesen, mivel az énekesnek sikerült kifognia a nyár talán legroszszabb hetét, már ami az időjárást illeti, és utolérte őt egy csúnya torokgyulladás. A magyar orvosoknak köszönhetően szerencsére nem kényszerült pihenőre, folytathatta a munkát.

Avraam esténként szívesen sétált a magyar fővárosban. Nem ragaszkodott a nívós éttermekhez, az egyik séta alkalmával egy utcai kifőzde atmoszférája is elcsábította. Természetesen többen felismerték őt, a Citadellán például hosszú ideig osztogatta az autogramokat. (music, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?