Maffiózós szappanopera

Évek óta játsszák hatalmas sikerrel az English is easy, Csaba is dead c. előadást az ország különböző szegleteiben. Négy ember története ez, akik így vagy úgy, kapcsolódnak a titokzatos mafiiavezérhez, Mikihez (a név tetszőlegesen választott, ne tessék folyton áthallásokat felfedezni).

Évek óta játsszák hatalmas sikerrel az English is easy, Csaba is dead c. előadást az ország különböző szegleteiben. Négy ember története ez, akik így vagy úgy, kapcsolódnak a titokzatos mafiiavezérhez, Mikihez (a név tetszőlegesen választott, ne tessék folyton áthallásokat felfedezni). Nos, amíg az első részben angolul tanulnak egy „szabadon választott” kémiatanár segítségével, hisz az EU-ban a maffiózóknak is kell egy közvetítő világnyelv, addig a második részben hőseink Miki születésnapjára készülődnek. Miki ugyanis börtönben ül, de a kormányváltás utáni „kötelező” amnesztia után ő is szabadlábra kerül. Ismét előveszik hát a tanár bácsit, aki ezúttal ének- és táncórákat ad, s közös segítséggel betanítanak egy örömlányt is, aki az ünnepi fogadás végén hab lenne a tortán. Az igazi hab az óriástortán mégsem a táncosnő lesz, de nem illik lelőni a poént. A darab rendezője, Karol Vosátko az élő színpadi helyzeteket filmbetétekkel keveri, amelyek pompásan illeszkednek a színpadon történtekhez, és egy-egy alkalommal előrelökik a darab cselekményét. A négy színész (Peter Batthyány, Martin Vanek, Igor Adamec a régiek közül és a csak most előkerülő, s majd a végére központi figurává kinövő Ivan Macho Indító Edo szerepében) pompás karakterfigurák, akiken jókat derülünk, hisz egyelőre még nem a mi bőrünkről van szó. Amíg tévedésből nem minket lőnek szitává, s nem mellettünk robban a bomba... A D Club előadása nagyon kellemes másfél óra, feketébe öltözött csinibabák, egy pohár whisky, jóféle bárzene és szaftos káromkodások társaságában. (jdj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?