Lemez előtti vihar

A londoni West End nagy sikerrel játssza a We Will Rock You és a Tonight’s The Night című musicaleket – előbbit a Queen, utóbbit Rod Stewart életműve alapján. A zenés darabok sikerén felbuzdulva Melanie C a fejébe vette, hogy színpadra állítja a Spice Girls történetét.

A londoni West End nagy sikerrel játssza a We Will Rock You és a Tonight’s The Night című musicaleket – előbbit a Queen, utóbbit Rod Stewart életműve alapján. A zenés darabok sikerén felbuzdulva Melanie C a fejébe vette, hogy színpadra állítja a Spice Girls történetét. „Remélem, összejön, sikerül megtalálnom hozzá a megfelelő szakembereket“ – mondta az énekesnő, aki az utóbbi hetekben nagyon sokat szerepel a médiában, szinte naponta adja ki a közleményeit. Nem véletlenül szeretne ismét a figyelem középpontjába kerülni, hiszen áprilisban szólólemezzel jelentkezik. Néhány napja Robbie Williams szavahihetőségét vonta kétségbe, aki korábban azt állította, hogy ötből négy Spice Girl megfordult az ágyában, majd a Brit Awards szervezőit bírálta. „Csapatunk a mai napig nem kapta meg az őt megillető elismerést. Világszerte népszerűsítettük a brit popzenét. Mindenütt teltház előtt léptünk fel, és erre a 25. Brit Awards ünnepségen utalni kellett volna” – nyilatkozta a The Sun nevű napilapnak.

Amíg Melanie C az új albumát próbálja népszerűsíteni, addig egykori társa, Geri Halliwell kénytelen beletörődni abba, hogy elmarad első szólóturnéja. Májusban indult volna tizenegy állomásos angliai körútja, azonban a jegyek olyan rosszul fogytak, hogy a kiadó lemondta a koncertsorozatot. Geri a lemezcéget hibáztatja, szerinte nem reklámozták eléggé. Visszatérő dala, a Ride It tavaly novemberben jelent meg, s annak ellenére, hogy az angol lista negyedik helyén debütált, nem lett belőle sláger. Sok európai rádióállomás nem is tűzte műsorára a felvételt, ami rossz előjel a készülő szólóalbumára nézve. (o, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?