Lehet néhány kilóval több?

A divatlapok általában Twiggy soványságú manökeneken mutatják be a modelleket, pedig, valljuk be, nem mindenki ilyen.

A divatlapok általában Twiggy soványságú manökeneken mutatják be a modelleket, pedig, valljuk be, nem mindenki ilyen. S talán nem is ez a női ideál, talán a férfiak is inkább kedvelik a formásabb idomú hölgyeket, akiknek van témájuk a sok fogyókúrarecepten, fitnesz-programon túl is, s akiknek hangulatuk éppen ezért általában jó.

Ha az idei divatot szeretnénk követni, elmondhatjuk, hogy a bézs, a drapp uralja a terepet, amely ugyan nem a legelőnyösebb szín a molettek számára, azonban ha megfelelő szabásvonalat választunk, akkor nem kell kitérnünk a tavasszal nagyon divatos natúr trend színei elől sem. A jó minőségű velúr- vagy bőrkabát mostantól egészen októberig viselhető, ezért érdemes áldozni rá. Az egyetlen, amire figyelnünk kell, hogy egyenes vonalú legyen, és semmiképpen sem alul pántban összefogott. A természet lágy színei remekül mutatnak összehangolva, ezért párosítsuk a blézert hasonló árnyalatú kötött vagy horgolt pulóverrel, aljként pedig legjobb a nadrág.

Nem hiányozhat ruhatárunkból a jó minőségű buklé– (vagy szabadidős programokhoz a gyapjú – 5. kép) tunika sem, melynek egyetlen érdekessége az egyszerűsége, de természetesen egy hosszító hatású fagyöngysorral vagy sállal bármikor feldobható.

Idén nagyon divatos a nadrágkosztüm. A felsőrész mindenképpen legyen csípőig érő, hiszen ne feledjük, hogy kerülnünk kell a kurta derekú darabokat. A nadrág viszont nyugodtan követheti a trendi harangszabást, de inkább csupán érzékeltetve. ĺgy a felső része ne legyen testhez simuló, hanem bő, természetesen lefelé egyre bővülő, s a legújabb nadrágdivat szerint élre vasalt.

4. Már most, hogy melegebb az idő, viselhetjük mi is a kedvelt kapri nadrágot, természetesen lezser változatban, s mindenképpen szerezzünk be nyárra egy lezser blúzt nagyon lenge anyagból, amelyet az egész nyári szezonban viselhetünk majd.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?